yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
Çok harika bir dizi. Simdi 12. bölümdeyim bakalim ne olacak. Smile

Smile
Yine her seyiyle tam anlamiyla bir bütünlük olusturmus bir dizidir. Konusu, oyunculari ve müzikleri beni kisa zamanda kendisine bagladi. Çok eglenerek ve begenerek izledigim drama. Izlenmeli kesinlikle. Onay
---------------------------------
[Resim: lee4.jpg]
Life cant get much better with K-Dramas !
*~ Lee Min Ho Oppaaa ~*
Kang Ji Hwan bu defa klasik rollerin aksine degisik bir karaktere hayat vermis. Ve her oynadigi karakteri basariyla canlandirabilen sadece karizmasi veya gülümsemesiyle degil rol canladirmadaki takdir edilir yetenegiyle oppam, bence çogu oynadigi diziyi sirtlayip tek basina ayakta tutuyor. Dizilerde sirf yakisikli veya güzel olusundan dolayi kalabalik yapan oyunculardan degil bana kalirsa ve bu dizide de oppami çok begenerek seyrettim. Tanitim için tesekkürler. ^^
[Resim: anigiffeo.gif]
aaa yazar sekretere asik olmuyor mu sonradan?
Öyle zannediyordum.
3.bölüm bitti.Walla bütün izleme hevesim kaçti Biggrin
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

sekreter t-ara diye bi grupta sarkici mi ? o gruptaki bi kiza o kadar çok benziyor ki.. bu dizi beni deli etti ya sonu hiç hos bitmedi Biggrin yazarin sekreteri bavula soktugu bölümde yarilmistim ama Biggrin bi de kizin kedi zannedip vasak yakaladigi bölüm Biggrin
Bu diziyi basindan baslayarak çok sevdim 9.bölüme geldim suan amaa....
Devam edip etmemekte kararsiz kaldim..
Konu klasik bir sekilde ilerlemiyor bu aslinda normalde istedigim birseydir ama burada da gerçek hayatta olmasi çok normal bir olay gelismeye basladigi için bu seferde insan sikiliyor..
Yani sonuçta bu diziler hayalleri gösterdigi için bu kadar ilgi çekmiyor mu?
Bilemedim belki çok farkli gelisecek olaylar ama bu saatten sonrada ne olur ki?..
Karakterler sikmaya basliyor bi devreden sonra çok renkli bir karakter yok mesela..
Kizin babasi çok güldürdü beni bir iki sahnede ama Biggrin Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Izlemeye devam ediyorum herseye ragmen ama bu baskanla yazarin askini begenmedim bir türlü yaa duygu alamiyorum yani nedense bilmiyorum.. Confused
Çok güzel aaa süper bir ask diyemiyorum.. Undecided

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Diziyi tamamladim herseye ragmen güzel sahneler vardi fakat izledigim diziler içinde en son siraya koyabilirim.. Confused

Sevdigim seyler dizinin müzikleri kesinlikle çok güzeldi ve son bölümde dizi bittikten sonra sekreter ve yazarin dansi hos olmus..

dizide bana sadece ve sadece dokunan tek bir sahne vardi..yani dizi boyunca bana hiç duygu tam anlamiyla geçememisti ama sekreterin göz yaslari iste o kisimda kalbimden vuruldum resmen içime isledi..

(11-12-2011, Saat: 2:46)PilSuk yazdı: Diziyi tamamladim herseye ragmen güzel sahneler vardi fakat izledigim diziler içinde en son siraya koyabilirim.. Confused

Sevdigim seyler dizinin müzikleri kesinlikle çok güzeldi ve son bölümde dizi bittikten sonra sekreter ve yazarin dansi hos olmus..

dizide bana sadece ve sadece dokunan tek bir sahne vardi..yani dizi boyunca bana hiç duygu tam anlamiyla geçememisti ama sekreterin göz yaslari iste o kisimda kalbimden vuruldum resmen içime isledi..

olsun Ham Eun Jung çok tatli bence AngelAngel
(11-12-2011, Saat: 2:52)tkefsane yazdı: olsun Ham Eun Jung çok tatli bence AngelAngel

Evet bi o tatliydi zaten Biggrin Dizinin bas karakteri o bence ama nedense daha arkada gibi ayni zamanda.. gerçekten tam anlamiyla bi esas oglan esas kiz olayi yoktu bence..
Durum çok olagan gelisti Güzel ve zengin kiz yakisikli zengin ve ünlü bir erkekle üstelik göze batacak bir taraflari olmayan insanlar olunca fazla ilgimi çekmedi asklari yani çok yavan geldi..
Gereksiz kastilar aralarinda ki iliskiyi üstelik 18 bölüm çookkkk nedensiz saklayip uzattilar.
Sonra Ham Eun Jung u seven oglan ne alakaydi aralarinda biseyde olmadi zengin olup geldi o kadar.. Bize göstermeye çalistiklari neydi aa bu kizda sevilen bir kiz ama ne anlamadim yani..
Yok yaa hiç tatmin olmadigim bir diziydi bu

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi