yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Hunter / 시티헌터 (2011)
Harikaydı resmen teşekkürler Smile ^^
Finali çok sadeydi ama :/
Konusu çok güzel işlenmiş her bölümü aksiyonla dolu kaliteli bir dizi olmuş. Bence Kim Sang Joong en iyisiydi. Adam role tam oturmuş Smile
İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Lee Min Ho'nun buradaki oyunculuğunu çok merak ediyorum.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

valla diziyi 2 günde bitirdim sahura kadar oturup izledim süper ötesi bir şey min ho aşkım depreşti Biggrin yalnız sonu biraz kötü olmuş diğer bölümlere kıyasla Undecided daha güzel br final bekliyordum ama olmadı yine de zevkle izledim herkese tavsiye ediyorum Smile Onay
2012 en iyi dizi dalında aday dizimizdir.Onay
Tavsiye edilen diziler arasında ayrıca. Onay
Gerçekten çok güzel bir diziydi. Finalde gayet başarılı olmuş bence. Kim Nana gördüğüm en tatlı Koreli kız ona karar verdim bu diziden sonra.Smile Ama keşke savcı ölmeseydi.:/
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿

Süper Bir Dizi yani sabah akşam demeden izledim 2 günde bitirdim müthiş bir aksiyon ve aşk dizisi herkesin izlemesi gerek ilk bölüm biraz sıkıcı başları ama sonlara doğru le min ho gelince dizi şenleniyor valla Onay

Bunlarda Benden Gelsin Varsa Kusura Bakmayın İnceleyemedim ;

[Resim: tumblr_ma6kyjhWSv1rdbu1ao1_400.gif]

[Resim: tumblr_ma6vfaLCqo1rdbu1ao1_400.gif]

[Resim: tumblr_ma56q3SVPf1rdbu1ao1_400.gif]

[Resim: tumblr_ma56gcCFh71rdbu1ao1_400.gif]
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.

City Hunter adlı manganın bir kısmını okumuş birisi olarak bu diziyi izlemeyi planlıyorum. İlginç bir şey olabilir.

Ayrıca, kısa bir not eklemek istiyorum, lütfen "karikatür" lafını kullanmayınız, yani manga ya da manhwa için "çizgi roman" diyebilirsiniz ancak karikatür demek çok saçma, çünkü karikatür güldürü içindir ve manga ile manhwa'yı tanımlamıyor. İnsanları karikatür diye yanlış bilgilendirmemek gerek, bence. Bilgilerinize.
Img-music 
Bir solukta bitirmiştim bu diziyi. Şimdilerde tekrar tekrar izleyesim de gelmiyor değil. İçinde Lee Min Ho olan her dizi de ayrı bir güzel oluyor. Abaza
Dizi güzeldi ama sonu hayal kırıklığı.. bu ne yaa.. o maskeyle babam bile tanırdı city huntere...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi