yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Hunter / 시티헌터 (2011)
(30-06-2011, Saat: 18:14)nisem yazdı: Arkadaslar 12.bölümün sonu öyle bi yerde bitti ki yine bakalim haftayi nasil getirecegiz.

Enfes bir bölümdü.

Buarada diziye 6.bölümden öylesine baslayip duraksamadan eski bölümleriyle de hemen izleyip devam ettigimi görüyorum. Son zamanlarda izledigim en mükemmel dizi diyorum "City Hunter" için.

İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

12. bölümü izlesem de kurtulsam. Meraktan çatliyorum. Biggrin
[Resim: 17943.png]

A ş k Y o k t u r Damon Salvatore v a r d ı r.
Ben daha izlemedim ama meraktan çatliyorum kesin güzeldir. Smile
Ya ben artik bakamayacagim. Sad
Bakalim nasil geçecek bütün yaz. Angry Okullar açilinca izleyecegim bütün bölümleri. cry
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
12. Bölümü izledim.

Bölüm beklemek ölüm gibi yaa.. Gerçekten yine çok güzel bir bölümdü..
[Resim: cityhunter2.png]
Çok güzel bir dizi. Ama sadece dört bölüm izleyebildim. Meraktan ölüyorum ama kota yüzünden izleyemiyorum. Ama fotograflar ve yaptiginiz yorumlar sayesinde birazda olsa merakim gideriliyor. Hepinizin emegine saglik. Smile Umarim sonu kötü bitmezde Kim Nana ile birlikte görürüz. Çok istiyorum. Çok yakisiyorlar birbirlerine.
Ya birde rica etsem son yayinlanan bölümlerden de fotograflar koysaniz. Simdiden çok çok tesekkür ediyorum. Smile

13. bölümün fragmani
http://www.youtube.com/watch?v=Z6jzpNPTA...ture=feedu
İmzanızın boyutu büyük olduğu için silinmiştir.
Güzel dizi yapmislar allah için. 13'ü sabirsizlikla bekliyom. Bu arada çeviri yapan arkadaslar emeginize saglik... =)
Ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti yarın meçhuldür…

O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür….
Kesinlikle takip ettigim bir dizi bayilarak izliyorum Smile
Onun Adı Aşkkk <3

[Resim: 390299large.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi