yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Hunter / 시티헌터 (2011)
Çok güzel bir dizi. Boys Over Flowers'dan sonra Personal Taste beni pek tatmin etmemisti ama Min Ho'nun hatirina izledim. Bu dizinin hem kurgusu hem oyunculari muhtesem. Süper bir dizi, bayiliyorum Lee Min Ho'ya.
sana dokunamasam da yine de seni seviyorum J.K.S...

[Resim: cityhunter1.png]
6. bölümü çok merak ediyorum.
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
6.bölüm çok güzeldi.
sana dokunamasam da yine de seni seviyorum J.K.S...

[Resim: cityhunter1.png]
kesinlikle güzel bir dizidir izlemek için can atiyom waryaa BiggrinBiggrin
이민호 <3
Lee Min Ho'ya ilk defa yasina basina uygun ve çok güzel bir kizi partner olarak seçmisler.Diger dizilerdeki partnerlerini güzellikte bozuyordu Le min ho.Bu dizideki kizi yakistirdim bu sefer.
6.ci bölümünü izledim.Güzel bir diziye benziyor.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Suan 4.bölüme kadar izledim ve harika bir dizi aksiyon ask dram ne varsa var çok hos bir dizi herkes izlemeli Smile
[Resim: balksz2kopyala.png]
Not_i 
Korece bilmesemde merakimdan dolayi 7. ve 8. bölümleri altyazisiz izledim.TongueBölümler çok heyecanliydi.Aslinda fazla bisey anlamadim ama bizim nana yoon sungu vurdu.Sad Vallaha birara bizim oglana bisey olcak diye ödüm çiktiHuh.Neyseki veterinerin yardimiyla iyi oldu.SmileAma 8. bölümün sonunda nanayi kurtarayim derken yeniden yara alcak.Ne yalan söyleyeyim dizinin gidisata bakilirsa sonu kötü gibi.cryInsallah yaniliyorumdurConfused
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Img-kiss 
çooook merak ediyorum bu diziyi lee min ho varsa kesin güzeldir
8. bölümü izledim. Lee Min Ho kaza geçirmisti 8. bölümün çekimlerinde ve de ilginçtir ki bu bölüm de yorgun bitkin olmasi gereken bir bölüm oldugu için kaza geçirdigini bilince acisi daha fazla oluyordur diye düsünüyorum. Eminim zorlu bir bölüm olmustur. Ve evet oldukça sürükleyici geçiyor dizi. Müzikler de ayri bir heyecan katiyor elbette. Her ne kadar bazi müzikleri OST içine katip dinlememize izin vermeseler de (-_-)
Lee Min Ho varsa bu dizi izlenir. Onay
Tesekkürler. ^^ Smile
T.O.P is LOVE

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi