yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Hunter / 시티헌터 (2011)
(13-09-2010, Saat: 18:10)ben-goz yazdı: Lee Min Ho varsa bu dizi izlenmez mi hiç. Biggrin

Ablamin da dedigi gibi izlenmez mi hiç. Happy0064
Konu için tesekkürler.
MinozM
Karakter Söyle arkadaslar;

Ryo Saeba (冴羽獠)
Hunter sehir kahramani. Savas sirasinda bir köyde sivil bir ordu tarafindan bebekken bulunmus. Sonuç olarak, onun gerçek kimligini iliskin çok az bilgi vardir.

Ryo karakteri hakkinda en sik bilinen onun oldukça çapkin olmasidir. Müvekkilleri sadece en güzel genç bayanlardir.Ryo'nun onu gizlice seven asistani Kaori vardir.

Kaori Makimura ( 槇村香)
Ryo Saeba ortagi(yardimcisi). O öncelikle müsterileri almak ve diger yönetimsel görevlerle sorumludur. O Ryo asik, ama görünüse göre serinin geri kalani için onu yok sayar. Onun favori silahi bir bazukadir.

Hideyuki Makimura ( 槇村秀幸 )
Hideyuki ölümünden önce Ryo ortagi oldu.Onun son istegi Ryo'nun Kaori ile ilgilenmesiydi.( Sanirim bu kisi Kaori'nin kardesi)

Umibozu (海坊主 ? )
O ve Ryo ayni geçmisi sahiptir.Orta Amerika'da iç savas kalma.

Saeko Nogami ( 野上冴子 , Nogami Saeko ? )
Saeko polis sefinin kizi. O zamanlar yakindan Kaori kardesi Hideyuki ile iliskisi vardir.

Reika Nogami
Saeko kizkardesidir.Bir kiz kardesi oldugunu manga yarisina tanitildi.O sag, (RN onu bas harfleri olan) Ryo dairesine yanindaki "RN Detective Agency" çalisir.

Miki
Bir Mercenary kadin komando, o savas alanlarinda Umibozu gibi bir yetim olarak büyüdü ve ona asik olur. O Umibozu ile birlikte "Cat's Eye" adinda bir kahve dükkani çalisir.O savas da sertlestirilmis bir hipnoz ustasidir.

Doc Profesör
Ryo ile iç savas sirasinda Mercenary oldugu kampta tipçi, o Ryo yeralti bilgilerin çogunun kaynagidir.O tipki Ryo gibi sapik hatta biraz daha fazla.

Kazue Nattori Kazue Nattori
Ryo tanidigi eski bir bilim insani.Ryo'ya asiktir. O sonunda onun kalbini kazanmak için bir firsat olacak umuduyla, kendi laboratuvarinda Prof asistanlik yapmaya baslar.

Kasumi Asou
Robin Hood gibi hirsiz bir gurur klaninin bir üyesi, o ilk manga yarisinda ve önce manga baslarinda Ryo ile bir araya geldi. O sonunda Ryo asik olur. ( Herkes de asik Dodgy )

Mick Angel

ABD'de kaldigi sirasinda Ryo bir eski ortagidir. O daha sonra büyük hikaye de büyük bir rol oynar.

Çeviri bana aittir.
Kaynak; http://en.wikipedia.org/wiki/City_Hunter
MinozM
Bilgiler için tesekkürler. Smile Sabirsizlikla bekliyorum bu diziyi. Onay
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Paylasim için tesekkürler Lee Min Ho'm varsa mutlaka izleyecegim ama daha genis bilgi verirseniz sevinirim. Smile
Paylasimi için tesekkürler izlemeyi düsünüyorum.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Bilgi için tesekkürler... Onay

Smile
Içinde Lee Min Ho olup da izlenmeyecek bir dizi olabilir mi? Smile Zaman çabuk geçse de hemen baslasa su dizi. Smile

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
[Resim: 50011.jpg]
[Resim: 211gib.jpg]
[Resim: 3copy1x.jpg]
[Resim: 25261496.jpg]
[Resim: 36949876.jpg]
[Resim: 27295247.jpg]
Bayagi güzel bir dizi olacak. Konu için tesekkür ederiz. Onay
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi