yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Conquest / 도시정벌 (2013)
Vay yakında süper yaz dizileri başlayacak desenize!
fry1905 ve LeeHeeGi'ye teşekkür ederiz...Onay
Kim Hyun Joong. Kalp Opucuk
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
(05-06-2012, Saat: 4:07)fry1905 yazdı: Kim Hyun Joong yeni draması City Conquest birçok ülkeye satılıyor.

[Resim: 78280474.jpg]

Kim Hyun Joong yeni dizisi City Conquest dış piyasada çok dikkat çekmektedir.

Kim Hyun Joong'un dizide ana karakter Baek Mir rolü oynayağı açıklandığından beri City Conquest dış piyasadaki alıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Serisi birçok ülkeye satıldı ve toplam karı yaklaşık on milyon dolara ulaştı.

Bu deniz aşırı ülkelerde Hyun Joong'un yüksek popülerliğini kanıtlıyor, çünkü henüz çekimlere bile başlanmadı. Nitekim, Kim Hyun Joong 2010 yılında MBC TV'de Playful Kiss'te rol aldı, dizi 11 Asya ülkelerine satıldı ve Tayland ve Filipinler gibi bazı ülkelerde en yüksek fiyata satıldı. Bu nedenle çok sayıda insan City Conquest'ten çok şey bekliyor.

Dizinin yapım şirketi, "Kim Hyun Joong sayesinde şimdiye kadar dört Asya ülkesi, Japonya, Çin, Hong Kong ve Tayvan'a on milyon doların üzerinde satıldı. Bu beklediğimizden çok daha yüksek." dedi.

Yakında başrol oyuncuları belli olduktan sonra en erken Temmuz ayında Japonya'da film çekimlerine başlanacak.

Çeviri: fry1905
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Sabırsızlıkla bekliyorum. Smile
♥♥
[Resim: ly01DJ.gif]
City Conquest'in oyuncu kadrosuna Nam Gung-Min de dahil edildi. Nam Gung Min dizide Cha Ji-ryong karakterini canlandıracak. Onay
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Heyecanla bekliyorum. ^^
Sabırsızlıkla bekliyorum. Biggrin
Bayan başrolü çok merak ediyorum. Bir an önce belirlensin, çekimler başlasın, yayınlansın, çevrilsin biz de izleyelim. Biggrin
(24-06-2012, Saat: 22:40)Bsra~ yazdı: Bayan başrolü çok merak ediyorum. Bir an önce belirlensin, çekimler başlasın, yayınlansın, çevrilsin biz de izleyelim. Biggrin

Aynen ben de merak ediyorum. En azından bayan adaylarını öğrensek bile yeter. Sleepy
Geçen sene yine bir manga City Hunter çok başarılı olmuştu. Umarım Hyun da çok başarılı olacak. Angel
''Eskiden seni öyle düşünürdüm biliyor musun?
Güneş gibi.
Kendi şahsi güneşim.
Benim için bulutları öyle güzel ayırıyordun ki. Bulutları halledebilirim ama bir tutulmayla savaşamam.''

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi