yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Choi Moo Chang Usta (Lee Won-jong 이원종)
ah ah son bölüm benim yüregimi parçaladi bütün etimi lime lime dagladi sanki usta çok iyi bir insandi ölügmüde çok aci verici bir sekilde oldu

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Sonuncu bölümü hatirlamak bile istemiyorum daha hatirlarken fena oluyorumm Aglama
aslinda bana kalsa ben daha güzel farkli bi bölüm yazardim mesela yaum jang ve jang hwa kurtulup evleirlerdi jang bo-go nun çocugunuda kendi çocugu gibi büyütürdü yeum jang
yada 2. son
yaum jang jang bo-go yu öldürmeden önce jang hwa yetisir durumu anlatirdi ve onlarda ikisi birlik olup valiyi öldürebilirdi

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

ya bu ustanin jbg ye yaptigi bir kiliç vardi neoldu ona merak ediyorum
(28-12-2009, Saat: 22:21)elisaveta yazdı: aslinda bana kalsa ben daha güzel farkli bi bölüm yazardim mesela yaum jang ve jang hwa kurtulup evleirlerdi jang bo-go nun çocugunuda kendi çocugu gibi büyütürdü yeum jang
yada 2. son
yaum jang jang bo-go yu öldürmeden önce jang hwa yetisir durumu anlatirdi ve onlarda ikisi birlik olup valiyi öldürebilirdi

1. son olsaydi çok süper olurdu güzel bir son benceOnay
Mucang ustanin GumboNun öldügünü sanarak aglamalari beni çok duygulandirdi ,dizinin en bab adamlarindan birisi de Mucang Ustadir..
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Dizileri baya varmis.. Alkis Biggrin Biggrin

..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~

Sanirim tarihi dizilerin vazgeçilmez aktörlerinden. Hemen hemen tüm izlediklerimde vardi.
Tesekkürler konusu için
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
tesekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi