yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cho Sung-Hyung / 조성형
Eline saglik Eda abla. Paylasim için tesekkürler. Smile
(25-12-2009, Saat: 13:08)mihenktasi yazdı: Paylasim için tesekkürler Eda. Özellikle kadinlarin iyi isler basarmasi beni çok mutlu ediyor...Eee damarlarimda biraz feministlik olunca... :img-hysterical:

Evet Emral abla ben de kadinlar basarili oldukça mutlu oluyorum .Özellikle bu sektörde kadin sayisi çok az. Biraz daha artmasi gerekiyor.
Hayli basarili bir yönetmenmis .Aldigi egitimede bakalirsa bir iyi yapimida ele atacak gibi görünüyor.
Sunum için tesekkür ederiz canim...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Oldukça basarili bir yönetmen. Smile Verdigin bilgiler için tesekkür ederiz Eda. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Çok ayrintili bir tanitim olmus. Eda tesekkür ederiz. Alkis
(25-12-2009, Saat: 13:54)eda-nur yazdı:
(25-12-2009, Saat: 13:08)mihenktasi yazdı: Paylasim için tesekkürler Eda. Özellikle kadinlarin iyi isler basarmasi beni çok mutlu ediyor...Eee damarlarimda biraz feministlik olunca... :img-hysterical:

Evet Emral abla ben de kadinlar basarili oldukça mutlu oluyorum .Özellikle bu sektörde kadin sayisi çok az. Biraz daha artmasi gerekiyor.

Evet canim ya haklisin... Ee erkekler izin vermiyor ki. Testere A ma biz de erkek sözü dinleyecek göz var mi? Seytanigulme
Vay entellektüel bir kisilik, üstelik bayanmis. Smile Tanitim için tesekkür ederiz canim. Smile
Vay be ammada basariliymis.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

Basarili bir yönetmen oldugu kesinAlkis
Tanitim için tesekkürler.Onay
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi