27-05-2011, Saat: 22:59
bu çok kötü bi haber ve resmen soka girdim. Gerçekten saka gibi geliyo inanmak istemesem de bu gerçegi degistiremem. Gerçekten çok üzüldüm ve sadece Allahtan ailesine sabir diliyorum.

No More...
Chae Dong Ha / 채동하
|
27-05-2011, Saat: 22:59
bu çok kötü bi haber ve resmen soka girdim. Gerçekten saka gibi geliyo inanmak istemesem de bu gerçegi degistiremem. Gerçekten çok üzüldüm ve sadece Allahtan ailesine sabir diliyorum.
![]()
No More...
27-05-2011, Saat: 23:10
Bu kadar kaliteli bir ses, bu kadar kaliteli sarkilar ama bir anlik buhran sonucu elde var sifir.Gerçekten çok üzüldüm ölümüne. Dizi ve film ost larinda onun parçlarini dinlemekten büyük keyif alirdim, çok yazik olmus.
![]() Tüm sevenlerine bas sagligi dilemekten baska bir çaremiz yok.. ![]()
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
27-05-2011, Saat: 23:53
(27-05-2011, Saat: 23:10)ben-goz yazdı: Bu kadar kaliteli bir ses, bu kadar kaliteli sarkilar ama bir anlik buhran sonucu elde var sifir.Gerçekten çok üzüldüm ölümüne. Dizi ve film ost larinda onun parçlarini dinlemekten büyük keyif alirdim, çok yazik olmus. Evet tatlim ama sana kötü bir dogum günü hediyesi oldu bu haber.
No More...
27-05-2011, Saat: 23:57
(27-05-2011, Saat: 23:53)anamaya yazdı:(27-05-2011, Saat: 23:10)ben-goz yazdı: Bu kadar kaliteli bir ses, bu kadar kaliteli sarkilar ama bir anlik buhran sonucu elde var sifir.Gerçekten çok üzüldüm ölümüne. Dizi ve film ost larinda onun parçlarini dinlemekten büyük keyif alirdim, çok yazik olmus. Kesinlikle hafimzamdan silinmeyecek kötü bir ani ama sarkilari en azindan her zaman dinlenecek. ![]()
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Baska birinin fotograflari eklendigi için içerik silinmistir.
sunshine
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak... Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar; "Bir kez daha dene."
28-05-2011, Saat: 20:13
Allah rahmet etsin.
![]()
28-05-2011, Saat: 20:17
Ya su an tüylerim diken diken oldu..Pek tanimazdim ama kariyerindeki basarisizlik yüzünden intihar edilmez ki belki baska sorunlar vardir..
Sorun ne olursa olsun farketmez ama keske böyle olmasaydi.Çok üzücü bir haber ![]() Topragi bol olsun. ![]()
28-05-2011, Saat: 20:29
IITuqCe-SiWonII yanlis kisinin fotograflarini eklemissin. Biraz dikkatli olsan.
Hakkınızı helal edin. ~
28-05-2011, Saat: 20:29
Bunalima girmesi ile ilgili gosterilen nedenler:" 2 yil once kiz arkadasinin olmesi, 1 yil once menejerinin olmesi." olarak gosterilmektedir.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|