yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cain and Abel / 카인과 아벨 (2009)
Cain Abel'in 9. bölümünden bazi kareler anlasilan ates bacayi sariyor. Smile

[Resim: 9gyl8x.jpg]

[Resim: 16kplk.jpg]

[Resim: xnvhb6.jpg]

[Resim: jtwjko.jpg]

[Resim: w0dv4.jpg]
[Resim: vvvvy.jpg]

[Resim: action2.jpg]

[Resim: vvvv2.jpg]

[Resim: candae09thumbnails.jpg]

Ay çok yakisiyorlar. Smile
Arkadaslar 7.bölümün son 2 parti Türkçe'ye çevrilmemis. % 80 Ingilizce çevirisi var. Oldugu kadariyla çevirseniz meraktan ölüyorum. Tamda en önemli sahnede Türkçe altyazi yok. Lütfen çevirir misiniz? Biggrin
(19-03-2009, Saat: 13:01)prencess yazdı: Ay çok yakisiyorlar. Smile
Arkadaslar 7.bölümün son 2 parti Türkçe'ye çevrilmemis. % 80 Ingilizce çevirisi var. Oldugu kadariyla çevirseniz meraktan ölüyorum. Tamda en önemli sahnede Türkçe altyazi yok. Lütfen çevirir misiniz? Biggrin

Evet bende 6. bölümü bitirdim ama 7 nin tamamini çevrilmedigini biliyorum. Baslamaya korkuyorum yoksa bir baslarsam altyazi falan dinlemem. Biggrin Bizimkiler de bekliyor Ingilizce'de sanirim bir sorun varmis o yüzden çeviremiyorlar. Çevirmen var ama orjinal yazi yok. Smile Geldigi zaman hemen çevireceklermis biraz daha bekleyelim. Bu arada 9. bölümde eklenmis bile. Smile
Evet Ingilizceye geç çevriliyor ya. Smile Merak edip izleyen mi az acaba?
Boys Over Flowers'in Ingilizce çevirisi hemen yapiliyor keske bunuda yapsalar simdi en heycanli bölümleri ingilizceye çevrilmedigi için izleyemiyoruz. Smile
Bence biz artik Korece ögrenelim yoksa olmayacak. Smile
Tabi ögrenebilirsek ben kendi adima pek ögrenebilecegimi zannetmiyorum ama. Smile
Acayip heyecanli bir yerinde kaldim aslinda ne olacagini tahmin ediyorum. Sonuçta dizinin devami için öyle olmasi gerek diye düsünüyorum ama ne konustuklarinida anlamak istiyorum. Smile
Ya simdi beni de heyecanlandirdin. Smile Film bence süper gidiyor yine Koreliler güzel is çikartmislar ben en heyecansiz yerinde biraktim tam Cho In Kore'ye döndü yok daha fazla izlemeyim burada kalsin dedim. Smile Ama simdi iyice merak ettim biraz daha izlesem mi acaba? Smile Evet ya çeviriler keske eklendigi gün yapilabilse. Smile
Izleme bence sabret altyazilari gelsin izlersin. Smile
Öyle daha güzel oluyor benim yarim kaldi mesela. Smile
(17-03-2009, Saat: 19:57)c.e.y.d.a yazdı:
(17-03-2009, Saat: 19:49)angelus2097 yazdı: Han Ji Min ve So Ji Sub birlikte yasamaya mi basladi? Her ne kadar çift degil arkadas gibi görünseler de Seoul'de tüm gözler onlarin üzerindeymis. Bu konu ile filmi mi kastediyorlar yoksa gerçek hayatimi anlamadim ama baslik aynen böyle bakalim bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacagiz.

Diziyle alakali sanrim çevrildiginde hiçbir sey anlamadim ama dizi konusuydu. Ayrica yakismislar. Biggrin

Ya bu dizinin kizlari beni deli edecek Chae Jung Ahn da So ji Sub la sakalasirken Çince ögretebilecegini birde ilk bölümdeki öpüsme sahnesinde içinin titredigini söylemisti simdi birde Han Ji Min ile gece alisveris merkezinde görülmeler ayni evde yasadigi söylentileri çikti. So Ji'm sende az çapkin degilmissin. Allah sonunu hayir etsin. Biggrin
Çevirmenlere duyurulur! Arkadaslar bu dizide elinizden öper; bir zahmet el atin çevirin lütfen.
(17-03-2009, Saat: 15:18)angelus2097 yazdı:
Cain and Abel / 카인과 아벨 (2009) - SBS

Isim: 카인과 아벨 (Ka-in-GWA A-BEL) / Cain and Abel

Bilinen Diger Isimler:닥터 스톱 / Dr. Stop

Bölüm Sayisi: 20

Tür: Romantik, Aksiyon

Yayinlandigi Kanal: SBS

Yayin Tarihi: 18 Subat 2009 - 23 Nisan 2009

Yayin Zamani: Çarsamba & Persembe 21:55

[Resim: cainabel.jpg]

Türkçe Online Izlemek Için Tiklayin

Cain and Abel Dizi Müzikleri için Tiklayin

Cain and Abel Sarki Sözleri için Tiklayin

Kamera Arkasi Görüntüleri Izlemek Için Tiklayin

CAIN AND ABEL FAN CLUP

Film Çizimleri

Web : http://tv.sbs.co.kr/cain/

Konusu

Incil'e dayali bir hikaye olan Kabil ve Habil; Adem ve Havva'nin ilk iki ogullarindan Kabil'in, kardesi Habil'e duydugu kiskançligi konu edinir. Lee Cho In, istedigi her seye sahip yetenekli bir doktordur. Abisi Seon Woo ise, kardesinin tüm ilgiyi kendi üzerinde toplamasini kiskaniyordur. Abi Seon Woo, kaybettigi tüm güzelliklerden kardesini sorumlu tutar; babalarinin sevgisini sadece Cho In'in almasindan, bir doktor olarak gittikçe ünlenmesinden ve sevdigi kadini çalmasindan Cho In'i sorumlu tutar.

Basrol Oyunculari

So Ji Sub - Lee Cho In

Shin Hyun Joon - Lee Seon Woo

Han Ji Min - Oh Young Ji

Chae Jung Ahn - Kim Seo Yeon

Diger Oyuncular

Kang Yi Suk - Cho In (çocuk Cho In)

Cha Ja Dol - Seon Woo (çocuk)

Jeong Chan Woo - Seon Woo (çocuk)

Kim Yoo Jung - Seo Yeon (çocuk)

Han Da Min - Lee Jung Min

Song Jong Ho - Kang Suk Hoon

Kang Yo Hwan - Uhm Dae Hyun

Yoo Joo Hee - Nam Yong Tae

Jang Yong - Lee Jong Min

Ahn Nae Sang - Jo Hyun Taek

Kim Hae Sook - Na Hye Joo

Ha Yoo Mi - Kim Hyun Joo

Park Sung Woong - Oh Kang Chul

Kwon Hae Hyo - Kim Jin Geun

Yoon Ki Won - Park Soo Rak

Kim Myung Gook - Bang Tae Man

Kim Ha Kyoon - Oh In Geun

Baek Sung Hyun - Choi Chi Soo

Kore'de gündemde olan bir dizi ve çok güzel bir tanitim. Tesekkür ederiz... Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi