Byuljubu Village Garlic / Byuljubu Köyü Sarımsağı
Byuljubu Köyü yaklaşık 57 ton sarımsak üretiyor ve Taean'in 6 diş sarımsağı Taean Yarımadasının deniz meltemi altında büyümektedir. Kışın ılık rüzgarı köklerinin gelişmesine yardımcı olmak için eser ve hasat mevsiminde sarımsak bitkisinin çevreye uygun gelişmesi için soğuk rüzgar eser, böylelikle sarımsak soğanı sert olup mükemmel muhafaza yeteneğine sahip olur.
Taean sarımsağı yetiştirmek için toprağın durumu ve uygun özelliğine sahip olduğundan beri Taean'da yetişen sarımsak uygun lezzetlilik, tat ve sarımsağın karakteristik lezzeti yiyeceğin tadını arttırmaktadır. Sıcak bölgelerde yetişen sarımsaklara nazaran düzgün boyut ve iyi muhafazaya da sahiptirler. Aynı zamanda sarı toprakta işlenildiğinden beri, dokusu karmaşık ve dolu olup yemek için uygundur. Çünkü kolayca soyulmaktadır. Sarımsak korunacağı zaman yaklaşık %65 nem kuruluğu iyidir ve iyi havalandırılmış bir alanda korursanız küflenmezler.
Çeviri: éhl@
~Kaynak~
-->Byuljubu Köyü<--
------------------------------------------------
English
Byuljubu Village produces over 57 tons of garlic, and the six-clove garlic of Taean grows under the sea breeze of Taean peninsula. In the winter warm wind blows to help the development of the roots, and in the harvest season cool wind blows, providing a suitable environment for garlic vegetation, and thus the garlic bulb is hard and it has excellent preservation ability. Since Taean has the suitable cliamte and soil condition for garlic cultivation, the garlic produced in Taean has a cool taste and palatability, and the characteristic taste of the garclic enhance the taste of the food. Also compared to garlic grown in warm regions, it has an even size and good preservation. Also, since it is cultivated in yellow soil, its tissue is elaborate and solid, and it is convenient to eat because the garlic skin peels off easily. When preserving garlics, it is good to dry the moisture to about 65%, and moulds do not form if you preserve them in a well-ventilated area.
~Source~
-->Byuljubu Village<--
Byuljubu Köyü yaklaşık 57 ton sarımsak üretiyor ve Taean'in 6 diş sarımsağı Taean Yarımadasının deniz meltemi altında büyümektedir. Kışın ılık rüzgarı köklerinin gelişmesine yardımcı olmak için eser ve hasat mevsiminde sarımsak bitkisinin çevreye uygun gelişmesi için soğuk rüzgar eser, böylelikle sarımsak soğanı sert olup mükemmel muhafaza yeteneğine sahip olur.
Taean sarımsağı yetiştirmek için toprağın durumu ve uygun özelliğine sahip olduğundan beri Taean'da yetişen sarımsak uygun lezzetlilik, tat ve sarımsağın karakteristik lezzeti yiyeceğin tadını arttırmaktadır. Sıcak bölgelerde yetişen sarımsaklara nazaran düzgün boyut ve iyi muhafazaya da sahiptirler. Aynı zamanda sarı toprakta işlenildiğinden beri, dokusu karmaşık ve dolu olup yemek için uygundur. Çünkü kolayca soyulmaktadır. Sarımsak korunacağı zaman yaklaşık %65 nem kuruluğu iyidir ve iyi havalandırılmış bir alanda korursanız küflenmezler.
Çeviri: éhl@
~Kaynak~
-->Byuljubu Köyü<--
------------------------------------------------
English
Byuljubu Village produces over 57 tons of garlic, and the six-clove garlic of Taean grows under the sea breeze of Taean peninsula. In the winter warm wind blows to help the development of the roots, and in the harvest season cool wind blows, providing a suitable environment for garlic vegetation, and thus the garlic bulb is hard and it has excellent preservation ability. Since Taean has the suitable cliamte and soil condition for garlic cultivation, the garlic produced in Taean has a cool taste and palatability, and the characteristic taste of the garclic enhance the taste of the food. Also compared to garlic grown in warm regions, it has an even size and good preservation. Also, since it is cultivated in yellow soil, its tissue is elaborate and solid, and it is convenient to eat because the garlic skin peels off easily. When preserving garlics, it is good to dry the moisture to about 65%, and moulds do not form if you preserve them in a well-ventilated area.
~Source~
-->Byuljubu Village<--