yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bye June / 바이 준 (1998)
Bye June / 바이 준 (1998)

[Resim: photo29972.jpg]

Film: Bye June/Bai Jun
Hangul: 바이 준
Yönetmen: Ho Choi
Çıkış Tarihi: 28 Mart 1998
Süre: 93 dk.
Dil: Korece
Oyuncular:
Ha-rang
Kim Ha-Neul - Chae Young
Yu Ji-tae - Do Ki

Özet:
Yetişkin olmak demek bazen kesin olarak çocukluk davranışlarınızı bırakmak anlamına gelir. Do Ki ve Chae Young Haziran'da sevdikleri arkadaşlarından ayrılırlar. Arkadaşları tamamen müziğe konsantre olabilmek için zamana ihtiyacı olduğunu söyleyerek onları arkasında bırakmıştır. Bir süre sonra sebebi olmayan bir ölümle dünyaya veda ettiği duyulur... Do Ki, Chae Young, arkadaşının eski sevgilisi ve bir başka arkadaşı ile eski arkadaşları için ufak bir cenaze töreni düzenlerler. Geçen iki yılda dört arkadaş uyuşturucu batağında pek çok şey kaybetmişlerdir. Do Ki ölen arkadaşı gibi onlarından bir gün bu sebep yüzünden belkide bir Haziran ayında bu dünyadan kayıp gideceklerini keşfeder...

English:

Name
Bye June/Bai Jun
Hangul: 바이 준
Director: Ho Choi
Date of Release: 1998, March 28
Running Time: 93 min
Language: Korean
Starring:
Ha-rang
Kim Ha-Neul - Chae Young
Yu Ji-tae - Do Ki

Plot:
Sometimes entering adulthood means saying goodbye to certain aspects of your teenage years. Do Ki (Yoo Ji Tae of Oldboy and Running Wild) and Chae Young (Kim Ha Neul of My Tutor Friend and Too Beautiful To Lie) had to part with their friend June, who left them saying he needed time off to concentrate on his music career, and eventually died without explanation. Do Ki, a good friend of his, and Chae Young, his former girlfriend, hold a little funeral for their old friend, and meet two teenagers, one suspiciously resembling June and the other his girlfriend. Two years pass during which the four lose themselves in sex and drugs. Do Ki discovers he wasn't the only one who couldn't say goodbye to his friend June.
[Resim: photo29973.jpg]

[Resim: 4ku440.jpg]

[Resim: 1440m84.jpg]
[Resim: photo29975.jpg]

[Resim: photo29976.jpg]

[Resim: photo29978.jpg]
Ilgi çekici bir konusu var.
Tanitim için tesekkürler canim, emegine saglik. Alkis
Eski filmler daha çok ilgimi çekiyor. Tanitim için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Ne hos bir özetti bu böyle. Izlemeyi çok istedim. Ilk resimdeki bayan oyuncu çok basarili zaten. Tesekkürler Setsuna.
Bu kadar mi sanki özet yarim kalmis gibi geldi ama ellerine saglik merak ettim konusu çok hos.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
(16-05-2009, Saat: 0:50)watashi wa ipek yazdı: Bu kadar mi sanki özet yarim kalmis gibi geldi ama ellerine saglik merak ettim konusu çok hos.

Asagidaki Ingilizce metinde ne yazildiysa o çevrilmistir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi