Buan Unho Village's Pear Juice / Buan Unho Köyü Armut Suyu
Bizim tatlı armutlarımız bereketli topraklarda büyür ve onaylı kimyasal olarak ücretsiz üretilir. Bu sağlıklı besini güvenle yiyebilirsiniz.
Talimatlar
1. Taze soğan, zencefil ve Çin Bellfloweri akan suda yıkayın.
2. Taze soğan kökleri, Çin Bellflower, ve zencefil kullanın ve yaklaşık bir gün boyunca bala daldırılmış olarak bekletin.
3. Bir armut büyüklüğünün yaklaşık 1/10' u kadar yeşil soğan köklerinin hantal parçalarını kullanın. (Tüm tüylerini temizleyin.)
4. Bir armudun 1 / 10' u büyüklüğünde ginseng kullanın.
5. Bir armut büyüklüğünün 1/10' u kadar Çin Bellflower kullanın. Kökleri gövde yerine kullanmayı deneyin.
6. Armudu akan suda yıkayın ve tohumları ile merkez bölümünü kazmak için bir bıçak ve kaşık kullanın.
(Bir taraftan kazın ve diğer tarafı kapalı tutun.)
7. Bala batırılmış armudu, Çin Bellfloweri ve zencefille birlikte tekrar bala batırın.
8. Narenciye çayı yapın ve (5–6 adet) ve armut ekleyin.
9. Yaklaşık 2 saat boyunca benmari ile çayı pişirin. ( Çay benmari eklendiğinden azalmaz. Suda normal miktarının 1 / 3' ü kadar veya armudun tamamını pişene kadar kaynatın.
10. Kaynadıktan sonra, suyunu dökün ve armut suyunun dışarı akmasını bir kepçe ve elek yardımıyla sağlayın.
11. Armudun ezilmesi çok da zor olmayacaktır. Büyük boyuttaki elekten gitmesine izin vermemek için dikkatli olun.
(Ginseng, Çin Bellflower, taze soğan ve armut ile birlikte boşaltın.)
12. Suyu sıcak tutun ve istenilen miktarda için.
Çeviri: hwang-hu
![[Resim: pearjuice20061114224424.jpg]](http://img233.imageshack.us/img233/1640/pearjuice20061114224424.jpg)
English
Our sweet pears are grown from fertile soils and certified as chemical-free produce. It is a healthy food you can safely eat.
Directions
1. Wash scallions, ginger, Chinese bellflower, and dates in flowing water.
2. Use the roots of scallions, Chinese bellflower, and ginger and dip them in honey for about a day.
3. Use the bulky part of the scallion roots about 1/10 of the size of a pear. (Remove all hair.)
4. Use ginseng about 1/10 of the size of a pear.
5. Use Chinese bellflower about 1/10 of the size of a pear. Try to use the roots rather than the body.
6. Wash pears in flowing water and use a knife and spoon to dig out the center part with seeds.
(Dig out from one side and leave the other side closed.)
7.Fill the hole in the center of the pears with scallions, Chinese bellflower, and ginger dipped in honey.
8. Make citrus tea and add dates (5-6 dates) and the pear.
9. Simmer the tea for about 2 hours in a double boiler.
(The tea does not reduce because it is in a double boiler. Simmer until the water reduces to 1/3 of its original amount or the pear is completely cooked.)
10. Do not mash the pear too hard. Be careful not to let large chunks go through the sieve.
(Drain ginseng, Chinese bellflower, scallions, and dates along with the pear.)
11. Keep the juice warm and drink it as often as desired.
Kaynak / Source
Bizim tatlı armutlarımız bereketli topraklarda büyür ve onaylı kimyasal olarak ücretsiz üretilir. Bu sağlıklı besini güvenle yiyebilirsiniz.
Talimatlar
1. Taze soğan, zencefil ve Çin Bellfloweri akan suda yıkayın.
2. Taze soğan kökleri, Çin Bellflower, ve zencefil kullanın ve yaklaşık bir gün boyunca bala daldırılmış olarak bekletin.
3. Bir armut büyüklüğünün yaklaşık 1/10' u kadar yeşil soğan köklerinin hantal parçalarını kullanın. (Tüm tüylerini temizleyin.)
4. Bir armudun 1 / 10' u büyüklüğünde ginseng kullanın.
5. Bir armut büyüklüğünün 1/10' u kadar Çin Bellflower kullanın. Kökleri gövde yerine kullanmayı deneyin.
6. Armudu akan suda yıkayın ve tohumları ile merkez bölümünü kazmak için bir bıçak ve kaşık kullanın.
(Bir taraftan kazın ve diğer tarafı kapalı tutun.)
7. Bala batırılmış armudu, Çin Bellfloweri ve zencefille birlikte tekrar bala batırın.
8. Narenciye çayı yapın ve (5–6 adet) ve armut ekleyin.
9. Yaklaşık 2 saat boyunca benmari ile çayı pişirin. ( Çay benmari eklendiğinden azalmaz. Suda normal miktarının 1 / 3' ü kadar veya armudun tamamını pişene kadar kaynatın.
10. Kaynadıktan sonra, suyunu dökün ve armut suyunun dışarı akmasını bir kepçe ve elek yardımıyla sağlayın.
11. Armudun ezilmesi çok da zor olmayacaktır. Büyük boyuttaki elekten gitmesine izin vermemek için dikkatli olun.
(Ginseng, Çin Bellflower, taze soğan ve armut ile birlikte boşaltın.)
12. Suyu sıcak tutun ve istenilen miktarda için.
Çeviri: hwang-hu
![[Resim: pearjuice20061114224424.jpg]](http://img233.imageshack.us/img233/1640/pearjuice20061114224424.jpg)
English
Our sweet pears are grown from fertile soils and certified as chemical-free produce. It is a healthy food you can safely eat.
Directions
1. Wash scallions, ginger, Chinese bellflower, and dates in flowing water.
2. Use the roots of scallions, Chinese bellflower, and ginger and dip them in honey for about a day.
3. Use the bulky part of the scallion roots about 1/10 of the size of a pear. (Remove all hair.)
4. Use ginseng about 1/10 of the size of a pear.
5. Use Chinese bellflower about 1/10 of the size of a pear. Try to use the roots rather than the body.
6. Wash pears in flowing water and use a knife and spoon to dig out the center part with seeds.
(Dig out from one side and leave the other side closed.)
7.Fill the hole in the center of the pears with scallions, Chinese bellflower, and ginger dipped in honey.
8. Make citrus tea and add dates (5-6 dates) and the pear.
9. Simmer the tea for about 2 hours in a double boiler.
(The tea does not reduce because it is in a double boiler. Simmer until the water reduces to 1/3 of its original amount or the pear is completely cooked.)
10. Do not mash the pear too hard. Be careful not to let large chunks go through the sieve.
(Drain ginseng, Chinese bellflower, scallions, and dates along with the pear.)
11. Keep the juice warm and drink it as often as desired.
Kaynak / Source