yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brilliant Legacy / 찬란한 유산 (2009)
Bana bir günde 10 bölüm izlettiren dizi. Izledigim en güzel dizilerden biriydi. Smile
En sonunda bitti. =D

Ilk bölümlerinde çok sikildim. Damla'yi dinleyip devam ettim ve pisman olmadim. Onay
Ilk 9 bölümü 1,5 ayda izledim, geri kalanini 3 günde Biggrin En baslarda sarmamisti beni Damla ve Soo bin için devam ettim. Iyi ki de devam etmisim.
Güzel bir dizi. Televizyonda izledigim tarihi dizileri saymazsak izledigim en uzun dizi.

Jun se oppa tabi ki harikaydi. Soo bin'e tekrar asik oldum. Kalp Dizinin sonlarinda çok aglatti beni. Zaten ne zaman güldürdü ki. Temptation of an angel dizisinde de aglatmisti. :img-cray: Muhtemelen Dong yi'de de aglatacak.

Hwan'a en baslarda çok sinir olmustum. Kibirli, ukala, umursuz sey. Dodgy Daha sonra adam oldu. Zuhaha O etrafina sevgi verdikçe bende onu sevdim. En baslarda Eun Sung'un Jun se ile olmasini istiyordum ama sonra fikrim degisti.

Seung mi'ye de zaman zaman çok kizdim ama yine de üzüldüm.Biraz annesinin yüzünden biraz da Hwan'a olan aski yüzünden yapti her seyi. Yine de çok kizamiyorum ona.

Seung mi'nin annesi tam bir cadi. Ayaküstü ne dolaplar çevirdi kadin. Ofkeli
Eung Sung'un kardesini oynayan oyuncuya hayran kaldim. Henüz 15 yasinda ama harika rol yapiyor. Alkis

Han hyo joo Opucuk çok tatli zaten. Ona söyleyecek lafim yok.

Diziye Lee seung gi var diye baslamistim. Konu biraz yavas ilerliyor ama son bölümlere dogru tempo artiyor.Eun sung ve büyükanne baslarda oppayi üzüp beni sinir etselerde
sonu güzel bitti.Seung mi kesinlikle hwani en fazla seven kisiydi kötü olsada
hwani onun hakettigin düsünüyorum.Herkesin kendine göre nedenlerden dolayi
kötü oldugu ve bol dramli bir dizi.jun see babasi için bile dogrularindan taviz
vermedi dizideki en süper kisilikti. Onay Eun sung onu tercih etseydi daha güzel
olurdu oppada seung mi ile olurdu. Opucuk Hep annesi yüzünden. Ofkeli
Eun sung dizi bitmeden askini itiraf edebildi. Kizgin Okadar drama mutlu sonu hakeden bir diziydi. Onay
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Gumiho dan sonra Lee Seung Gi'nin baska bir dizisi daha mi varmis dedim. Biggrin ve hemen izlemeye basladim, kaçar mi? Biggrin
Yalniz ilk bölümlerde ne o ya öyle? Ofkeli Kiza yapmadigi kalmadi, valla o kiz çok sabirliymis, ben olsaydim degil asik olmak komsu olup yakinimdan geçemezdi. Ofkeli Burnundan getirirdim. Ban
Ama dizi çok güzel ya, konusu ilginçmis. Onay
Adam gibi izleyecek bir yer bulamadim bu arada :kizgin2: Birinin dakikasi dolar, bekle babam 57dk...
Birinin linki kirik çikar...
Birinin Türkçe alt yazisi yok...
Baska birinin yüklenmesi bir günü alir :kizgin2:

Takas tukas izlemeye çalisiyorum iste... Ama çok heyecanli ya. Smile

Bakalim ilerde nasil birbirlerini sevecekler, onu çok merak ediyorum. Biggrin
[Resim: 79844864.gif]
Loving you and waiting forever...
Bae Soo Bin ve Lee Seung Gi askina hemen izleyecegim bu diziyi. Onay
Brillant Legacy TR alt yazili indirme linkleri

Tamami saglam. Onay
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Diziye basladim ve harika devam ediyor.. Kalp Sonunu çok merak ediyorum.
Oyuncular süper. Soo Bin'i bu rol de görmek güzel. Onay
Paylasiminiz için tesekkürler. Smile

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Lee Seung Gi. Heart Opucuk Onun oynadigi tüm dizileri izlerim.
사랑해요샤이니
Rüzgar Nereye,Götür Beni Kore'ye ^^
SHINee+Shawol=Love
(29-07-2011, Saat: 15:12)Shinee Girl yazdı: Lee Seung Gi. Heart Opucuk Onun oynadigi tüm dizileri izlerim.

Katiliyorum. ^^
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
Harika bir dizi. Son bölümlere yaklastim artik. Smile Lee Seung Gi'nin ve Bae Soo Bin'in oyunculuklari çok iyi, tabi Han Hyo Joo'nunda. Cool
Kesinlikle tavsiye ederim. ^^

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi