19-07-2010, Saat: 7:54
Bana bir günde 10 bölüm izlettiren dizi. Izledigim en güzel dizilerden biriydi.

Brilliant Legacy / 찬란한 유산 (2009)
|
19-07-2010, Saat: 7:54
Bana bir günde 10 bölüm izlettiren dizi. Izledigim en güzel dizilerden biriydi.
![]()
24-08-2010, Saat: 19:29
En sonunda bitti. =D
Ilk bölümlerinde çok sikildim. Damla'yi dinleyip devam ettim ve pisman olmadim. ![]() Ilk 9 bölümü 1,5 ayda izledim, geri kalanini 3 günde ![]() Güzel bir dizi. Televizyonda izledigim tarihi dizileri saymazsak izledigim en uzun dizi. Jun se oppa tabi ki harikaydi. Soo bin'e tekrar asik oldum. ![]() Hwan'a en baslarda çok sinir olmustum. Kibirli, ukala, umursuz sey. ![]() ![]() Seung mi'ye de zaman zaman çok kizdim ama yine de üzüldüm.Biraz annesinin yüzünden biraz da Hwan'a olan aski yüzünden yapti her seyi. Yine de çok kizamiyorum ona. Seung mi'nin annesi tam bir cadi. Ayaküstü ne dolaplar çevirdi kadin. ![]() ![]() Han hyo joo ![]()
01-10-2010, Saat: 23:05
Diziye Lee seung gi var diye baslamistim. Konu biraz yavas ilerliyor ama son bölümlere dogru tempo artiyor.Eun sung ve büyükanne baslarda oppayi üzüp beni sinir etselerde
sonu güzel bitti.Seung mi kesinlikle hwani en fazla seven kisiydi kötü olsada hwani onun hakettigin düsünüyorum.Herkesin kendine göre nedenlerden dolayi kötü oldugu ve bol dramli bir dizi.jun see babasi için bile dogrularindan taviz vermedi dizideki en süper kisilikti. ![]() olurdu oppada seung mi ile olurdu. ![]() ![]() Eun sung dizi bitmeden askini itiraf edebildi. ![]() ![]()
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Gumiho dan sonra Lee Seung Gi'nin baska bir dizisi daha mi varmis dedim.
![]() ![]() Yalniz ilk bölümlerde ne o ya öyle? ![]() ![]() ![]() Ama dizi çok güzel ya, konusu ilginçmis. ![]() Adam gibi izleyecek bir yer bulamadim bu arada :kizgin2: Birinin dakikasi dolar, bekle babam 57dk... Birinin linki kirik çikar... Birinin Türkçe alt yazisi yok... Baska birinin yüklenmesi bir günü alir :kizgin2: Takas tukas izlemeye çalisiyorum iste... Ama çok heyecanli ya. ![]() Bakalim ilerde nasil birbirlerini sevecekler, onu çok merak ediyorum. ![]()
13-07-2011, Saat: 0:09
Bae Soo Bin ve Lee Seung Gi askina hemen izleyecegim bu diziyi.
![]()
24-07-2011, Saat: 0:48
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
24-07-2011, Saat: 19:26
Diziye basladim ve harika devam ediyor..
![]() Oyuncular süper. Soo Bin'i bu rol de görmek güzel. ![]() Paylasiminiz için tesekkürler. ![]()
29-07-2011, Saat: 15:12
(Son Düzenleme: 03-08-2011, Saat: 3:17, Düzenleyen: Gökkuşağı_Girl.)
Lee Seung Gi.
![]() ![]()
29-07-2011, Saat: 15:13
(Son Düzenleme: 03-08-2011, Saat: 3:18, Düzenleyen: Gökkuşağı_Girl.)
(29-07-2011, Saat: 15:12)Shinee Girl yazdı: Lee Seung Gi. Katiliyorum. ^^
DongHae my sweetheart
IU lover^^ Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|