24-08-2012, Saat: 20:08
~~ SMTown ~~
Bridal Mask / 각시탈 (2012)
|
25-08-2012, Saat: 0:56
9. bölümü izledim şu Kimura Shunji ne kadar mal bir insandır ya, dön de bir ailenin yaptıklarına bak töbe töbe. izlerken krize giriyorum ya.
26-08-2012, Saat: 9:43
endingine hastayım, birde tam kritik sahnede çalmaya başlıyor bayılıyorum o an içim ürperiyor. dizi çok başarılı gerçekten..
Sayfaya da tek ben yazıyorum kimse izlemiyor herhalde.
![]() Hergün 6'şar bölümde birkaç günde güncele geldim, inanılmaz sürükleyici gidiyor. Sonunu umarım güzel bitirirler bu kadar acıya üstüne bir de kötü biterse dayanmaz kalbim. Joo Won ve Park Ki Woong'un oyunculuklarına hayran kaldım. Aynı dizi de hem kötünün dibi, hem de iyinin dibi karakterleri canlandırıyorlar bu kadar iyi olabilirdi. Ayrıca Joo Won gerçekten çok yakışıklı ve çok sempatik birisi. Adamın gülüşü ayrı güzel, bakışı ayrı güzel ![]()
27-08-2012, Saat: 19:38
(26-08-2012, Saat: 23:02)nevainwonderland yazdı: Sayfaya da tek ben yazıyorum kimse izlemiyor herhalde. Kim izlemiyor? Ben izliyorum ama ben Fan'ındayım orada da bekleriz sizi. ![]() Diziyi ben de izliyorum, şimdi bu ara bırakmıştım ama 22. bölüme geldim, keşke şu bölümü 30 yapsalarmış, hiç bitmeseymiş dizi. Gerçekten izlediğim en güzel tarihi dizi, hatta bu en iyisi. ![]() Joo Won'a diyecek laf yok. Adamın hem dans ediyor, bir sürü müzikalde oynamış, hem fiziği hem duruşu, hem sesi hem oyunculuğu. Saymakla bitmez, çok sevdiğim bir aktör oldu çıktı. Hadi hayırlısı. ![]() ![]() THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT, AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED. - Panic! At the Disco
28-08-2012, Saat: 23:01
Dizi tam olarak kaç bölüm?
Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
30-08-2012, Saat: 17:51
![]() THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT, AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED. - Panic! At the Disco (27-08-2012, Saat: 19:38)wishne yazdı:(26-08-2012, Saat: 23:02)nevainwonderland yazdı: Sayfaya da tek ben yazıyorum kimse izlemiyor herhalde. Ben de izliyorum.. ![]() ![]() ![]() ~~ SMTown ~~
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|