yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers (Korean Hana Yori Dango) / 꽃보다 남자 (2009)
Çok komik yönleri ve çok duygusal yerleri de vardi.
Güzel bir diziydi...
Izlenmesi zevkli bir dizi. Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Img-kiss 
Ben de bayiliyorum... SmileSmile
Smile
Sevmemek ne mümkün, süper bir dizi. Opucuk
~ Big Bang ~/T-Ara/Shinee/U-Kiss/IU/~DBSK~
İkİzİmm tatlı-cadı <3
..1 Sene yokum..
~~나는 행복 사랑~~
Coffee Prince
My Girl
Boys Over Flowers

Ilk üçümdür Kore dizilerinde...
Bof'un yeri ayri tabii gündüz test çözüp gece 2-3 arasi Bof'u izlemeden uyumazdim. Gece izlemesi daha güzel oluyordu, sabah ne kadar az uyursam uyuyayim dinamik kalkiyordum, sabah yüzümde kocaman bir gülümseme oluyordu. Smile
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

Katiliyorum. Her bölümü heyecanla beklerdik, Biggrin Jandi'ye çok kiziyordum ya da Ji Hoo ya hey gidi günler. Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Jandi beni deli ediyordu. BiggrinBiggrin
Birini seçemedi, sürekli bir ona bir buna Ofkeli, sonra en dogru kisiyi seçti ama liderim üzüldü. Aglaelsalla
Süper , harika , muhtesem bir dizi ya...
Ya bu dizinin üzerinden bunca zaman geçti ama kaç kere izledim bilmiyorum. Hala da izlerim tüm zamanlarin süper dizisi. OnayOnay
(17-01-2010, Saat: 21:04)_Merve_Goong yazdı: Jandi beni deli ediyorduBiggrinBiggrin
Birini seçemedi,sürekli bir ona bir bunaOfkeli,sonra en dogru kisiyi seçti ama Liderim üzüldüAglaelsalla

Ne yapsin kiz o seçenekleri banada sunsalar bende seçemezdim. Biggrin
Ama süper Kore dizisi budur iste... Heyecanla çarsamba gününü beklerdim. BOF baslayacak ertesi gün arkadasima anlatirdim heyecanla (o dinlemek istemesede). Biggrin

Çok seviyorum ya. Neyse nisanda Lee Min Ho'yu yine ekranlarda görecegiz. Onay
Bagimlisi oldugum sinirli dizilerden...Smile Her gün Ji Hoo'nun o melegimsi suratini göremeyince duramiyordum...Biggrin Baslarda günde 3 er 4 er bölüm izledigim ama sonra bitmesin diye tek tek izledigim bir dizi... Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi