20-04-2011, Saat: 20:17
(Son Düzenleme: 21-05-2012, Saat: 2:09, Düzenleyen: brc_g-dragon.)
Bonghwa Sweet Fish Festival 2011
![[Resim: 217010image21.jpg]](http://img860.imageshack.us/img860/6466/217010image21.jpg)
Adres: Gyeongsangbuk-do, Bonghwa-gun, Bonghaw-eup, Naeseongcheon Stream.
Web Sitesi: www.bonghwafestival.com (Korece)
Tanıtım
Tatlı balığın büyüme mevsimi İlkbahar'ın son günleri ve Yaz'ın ilk günleri arasındadır. Tatlı balık çok güzel kokulu ve besleyici olup, bunları tuzlayıp ızgara, kızartma, çiğ ya da lapa haline getirip yemek iyidir. Her yaz düzenlenen Bonghwa Tatlı Balık Festivali, ilk elden tatlı balık alıcı ve tatlı suda yetişme şansını sağlar. Ziyaretçiler balıkları görebilir ve alabalık dahil olmak üzere tüm tatlı su balıkları hakkında bilgiler ögrenebilirler.
Field Müzesi, Tarih Müzesi, Sergi Seramik Sanatı ve Meşhur Yerel Ürünler bakımından ziyaretçilerin farklı kültürel deneyimler kazanabilmesi için iyi bir fırsat verecektir. Diğer festivallerden farkı, ziyaretçiler festivale gelirken sitenin girişinde ücret ödemeleri gerekir.
Kaynak
English
Address: Gyeongsangbuk-do, Bonghwa-gun, Bonghaw-eup, Naeseongcheon Stream.
Homepage: www.bonghwafestival.com (Korean only)
Introduction
The growing season of the sweet fish is between late spring and early summer. Since sweet-fish are very fragrant and nutritive, it is good to eat them raw, grilled with salt, fried, or made into porridge. The Bongwha Sweetfish Festival, held every summer, provides unique chances of catching sweetfish firsthand and frolicking in very clean water. Visitors can see and learn all about unique fresh-water fish including trout and swiri.
The Field Museum, Historic Museum, and Exhibition on Ceramic Art as well as Famous Local Products will give visitors a good opportunity to have diverse cultural experiences. Unlike other festivals, visitors should pay the admission fee at the entrance of the festival site.
Source
![[Resim: 217010image21.jpg]](http://img860.imageshack.us/img860/6466/217010image21.jpg)
Adres: Gyeongsangbuk-do, Bonghwa-gun, Bonghaw-eup, Naeseongcheon Stream.
Web Sitesi: www.bonghwafestival.com (Korece)
Tanıtım
Tatlı balığın büyüme mevsimi İlkbahar'ın son günleri ve Yaz'ın ilk günleri arasındadır. Tatlı balık çok güzel kokulu ve besleyici olup, bunları tuzlayıp ızgara, kızartma, çiğ ya da lapa haline getirip yemek iyidir. Her yaz düzenlenen Bonghwa Tatlı Balık Festivali, ilk elden tatlı balık alıcı ve tatlı suda yetişme şansını sağlar. Ziyaretçiler balıkları görebilir ve alabalık dahil olmak üzere tüm tatlı su balıkları hakkında bilgiler ögrenebilirler.
Field Müzesi, Tarih Müzesi, Sergi Seramik Sanatı ve Meşhur Yerel Ürünler bakımından ziyaretçilerin farklı kültürel deneyimler kazanabilmesi için iyi bir fırsat verecektir. Diğer festivallerden farkı, ziyaretçiler festivale gelirken sitenin girişinde ücret ödemeleri gerekir.
Kaynak
English
Address: Gyeongsangbuk-do, Bonghwa-gun, Bonghaw-eup, Naeseongcheon Stream.
Homepage: www.bonghwafestival.com (Korean only)
Introduction
The growing season of the sweet fish is between late spring and early summer. Since sweet-fish are very fragrant and nutritive, it is good to eat them raw, grilled with salt, fried, or made into porridge. The Bongwha Sweetfish Festival, held every summer, provides unique chances of catching sweetfish firsthand and frolicking in very clean water. Visitors can see and learn all about unique fresh-water fish including trout and swiri.
The Field Museum, Historic Museum, and Exhibition on Ceramic Art as well as Famous Local Products will give visitors a good opportunity to have diverse cultural experiences. Unlike other festivals, visitors should pay the admission fee at the entrance of the festival site.
Source
시노시작