17-10-2012, Saat: 17:33

Konuyu Oyla:
Block B Fan Club ♥ ♥ Block B Sevenler Kulübü (Turkish BBC)
|
17-10-2012, Saat: 17:56
Canlı yayını malesef yarısına kadar izleyebildim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17-10-2012, Saat: 18:48
Klip harika.. Şarkı harika.. Block B harika.. Ee daha ne olsun ??
![]() ![]() ![]() Bu arada o tavuk neydi öyle yaa ?? ![]() ![]() ♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥ Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! ![]()
17-10-2012, Saat: 21:52
Duvardaki asılı Zico'nun alive or dead yazan aranma ilanı paha biçilemez, gözleri çok hoşuma gitti.
![]() ![]() Melodisi çok hoş, klip çok güzel alt yazısını beklemedeyim. (: ? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?
17-10-2012, Saat: 22:34
Çok iyiydi ya. :D O UKwon'u dövmeleri, Zcio'nun Jaehyo'yu kutlaması, Kyung'un horozu kovalaması.... :D
Ayrıca şunu da farkettim, BBomb ile P.O harika bir ikili olmuşlar. :D Pis 2li. :P Ve Taeil'i bu tarzda görmek harika bir histi. İlk tanıyamadım, kim bu lollipop yiyen çocuk? Kim tahmin ederdi ki onun Taeil olacağını? :D Albümdeki şarkılar çok hoşuma gitti, tam dinlemedim ama Taeil'in bir solosu var galiba? Halo ile Did You or Not Did You şarkılarını da eklemişler albüme, iyi... Beğendim şarkıları ya, çok hoş.^^ Block B, itiraf etmeliyim ki, teaserdakilerden daha iddialı geldiler!^^ Teşekkürler paylaşımlar için, albüm fotoğrafları öldürür adamı.*-*
18-10-2012, Saat: 1:59
Gözlerimi Jaehyo dan alamadım.
Müthişlerdi gerçekten. Nihayet diyorum. ![]() PHS ☆ VIXX ![]()
18-10-2012, Saat: 14:41
19-10-2012, Saat: 17:43
Music Bank comeback stage! İyi seyirler BBClerim~
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi