yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bittersweet Life / 달콤한 인생 (2008)
Güzel bir tanitim olmus resim ve bilgiler için tesekürler elinize saglikSmile
Güzel bir tanitim,
ellerinize saglik.
Evet, ellerine emegine saglik canim sagolasin paylasim için Smile
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Güzel bi tanitim tesekkürler..Yapimda Lee Dong Wook isminin geçmesi merakimi acayip cezbediyor,daha fazla bilgi olsa(dolu bilgi var zaten diyeceksiniz haklisiniz) iyi olur gibi;daha çok resim falan...Konuya ve dizinin izledigim videolarina bakilirsa biraz çetrefilli iliskileri yanisitiyor gibi...Basroldeki hatun Dong Wook a bir kaç numara büyük gibi dursa da Oh Yeon-soo'nun zarafeti bunu gerçekten örtüyor...LOSTIN TV sana sesleniyorum;yapsan yapsan sen yaparsin,ayrinti var mi bu yapimla ilgili acaba? Smile
Dizinin müzikleri:Bittersweet Life OST
Tanitim için tesekkürlerSmile
Paylasim için tesekkürler.
Yani ne yaptim ettim sirf Wookie'yi izlemek ugruna Ingilizce altyazili buldum diziyi izliyorum... Wookie'nin oldugu sahnelerde geçen bütün cümleleri çevirerek hem de Biggrin Ingilizce'm gelisiyor onun sayesinde Biggrin
Ya ama ya bu Wookie ne serseri burada böyle Saskin yapmadigi delilik kalmamis; ama kadin çok sevimli gerçekten.Wookie onu kendine çekmek için elinden geleni yapiyor.Gerçi fazla ugrasmasina da gerek kalmiyor ama. Neyse aslinda konu itibriyle çok da gerekli birsey degil ama Wookie ugruna izlenir Biggrin
Ben su an bu satirlari yazarken saat 15:45 Istanbul'da,Seul'de ise saat 22:45 oluyor.Yani Wooki muhtemelen ya evinde dinleniyor yorucu çekimle geçen bir günün ardindan ya da disarida egleniyor arkadaslariyla ki kiz olmasi muhtemel,ya da hala çekimleri devam ediyor allah bilir Smile
Beyza'cigim Wooki için ben de bu diziyi izlerdim ama Ingilizce'm yetmez.Kadini begenmedim pek ugruna ölünecek bir kadin degildi.Ama müzikleri süperdi dizinin.Çok begenmistim Smile ve belki izlerim keske Ingilizce çeviri notlarini bana göndersen iyi olurdu aslinda Smile
(19-01-2009, Saat: 17:42)prencess yazdı: Ben su an bu satirlari yazarken saat 15:45 Istanbul'da,Seul'de ise saat 22:45 oluyor.Yani Wooki muhtemelen ya evinde dinleniyor yorucu çekimle geçen bir günün ardindan ya da disarida egleniyor arkadaslariyla ki kiz olmasi muhtemel,ya da hala çekimleri devam ediyor allah bilir Smile
Beyza'cigim Wooki için ben de bu diziyi izlerdim ama Ingilizce'm yetmez.Kadini begenmedim pek ugruna ölünecek bir kadin degildi.Ama müzikleri süperdi dizinin.Çok begenmistim Smile ve belki izlerim keske Ingilizce çeviri notlarini bana göndersen iyi olurdu aslinda Smile

Ya su an kendimi çok kötü hissediyorum Aglama 8.bölüm az önce bitti.Wook o kadar hos ki onu görmeden geçmiyor günüm. Mahfoldum iyice...
Bence de ya dinleniyor ya da egleniyor kizlarla...Bilememek ne kötü...Ay deli gibiyiz düsündügümüz seylere bak Biggrin Dizideki kadini seviyorum. Wookie onu kendine öyle bir asik ediyor ki üzülüyorum onun için...Wooki'nin ölümünün tek sebebi o hatun degil.Baska enrtrikalar dönüyor.Acayip bir dizi...24 bölüm çok uzun ya...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi