yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biscuit Teacher And Star Candy / 건빵선생과 별사탕 (2005)
Paylasim için tesekkürler... Smile
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Paylasim için çok tesekkür ederiz...

Angel  Buralar hep dutluktu...
Paylasim için tesekkürler. Onay
[Resim: photo17694.jpg]
[Resim: photo17695.jpg]
[Resim: photo17697.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Güzel bir diziye benziyor , lise yillarimi hatirladim...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...

Onay Paylasim için tesekkürler Eminecigim bu arada müzik de güzel emegine ve ellerine saglik, basarilar...
Bu dizinin müziklerini nereden bulabilirim acaba bilen var mi? Bana yardimci olursaniz sevinirim.
Bu dizinin yayinlanmasi için basvurdum TRT'ye ama cevap gelmedi aramizda imza falan mi toplasak acaba? Ya da TRT'yi e-posta yagmuruna tutalim. Saklan Harika bir dizi,ingilizcesini dailymotiondan izledim çok komik... Düslerimin Prensi'ne belki de tas çikartir. Durtuk
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

Gong Yoo yine isini çok iyi yapmis basarili bi dizi bence izlenmesi gereken diziler arasinda...Fakat nette Türkçe olur sadece 5. bölüme kadar var :S Ben bulamadim diger bölümlerini Türkçe olarak bulan varsa bana mesaj atip adresi yollayabilir mi?
Bende son bölümüne kadar ingilizce alt yazili olarak izledim. Ama bu dizinin TRT'de yayinlanmasi gibi bir düsünceniz varsa olmaz diye düsünüyorum. Çünkü dizi konu olarak ögretmen-ögrenci iliskisinin ince sinirlarinda dolasiyor. Bu sebeple TRT bu diziyi yayinlamaz diye düsünüyorum.

Ama çeviri yaparak dizi yayinlayan sitelere mail yoluyla istekte bulunursak emin olun TRT'den daha net sonuçlar elde ederiz. TRT Düslerimin Prensi'nde çok basit ve sadece bir tane olan öpüsme sahnesini bile kesmis bir kanal. Bu sebeple beklentilerin seviyeside o kadar düsük olmalidir bence.
[Resim: siggyyooforeverframecop.jpg]

Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi