yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Big / 빅 (2012)

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Instagram & Facebook

Instagram & Facebook

Çok kötü bir final oldu ya bence.
Keep calm and Love Korea
Suzy'den nefret ettiim. Angry
Hep yalan söyledi ve herşeyi karıştırdı... Angry
Diziyi son bölüme kadar izledim. Final bölümüne gelene kadar çok heyecanlıydı. Ama son bölüme gelince yine batırdılar bence. Finalini hiç beğenmedim.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bu diziyi izlemeden önce Gong Yoo'yu fotoğraflarda görüyordum, öyle itici geliyordu ki diziye bir türlü başlayamadım. Sonrası tam bir dram Biggrin

Diziyi izlemeye başlar başlamaz Gong Yoo'nun etkisi altına girdim. Kesinlikle tipini falan geçtim, mimiklerine hayran kaldım çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Sonrasında Coffee Prince'te Gong Yoo'yu izledim buradaki kadar başarılı değildi açıkçası. Umarım en kısa zamanda başka bir seride görürüz kendisini Smile

Dizinin konusu zaten güzeldi, izleyip bitirdim hemen. Ama sonunda herkes gibi ben de birt tatminsizlik yaşadım, keşke sonda dikkati başrollere çekmek yerine asıl kişiyi gösterselerdi.
Oyuncular iyi de konu bana biraz saçma geldi paylaşım için teşekkürler yaza ancak izlerim.
Birde ben izleseydim. Konu için teşekkürler. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Gerçekten final miydi? Tabii ki finaldi ne bekliyordun yine final klişesi çok kötü biter ve hiç birşey anlamazsın sorularla kalırsın.. =/

Tamam Gil Da Ran'ı anladık, Jang Ma Ri ve Choong Shik'i de anladık, okuldaki diğer hocalar vs.. de anladık da asıl konu olan Yoon Jae ve Kyung Joon'a ne oldu? Ruhlar bedenlere dönmedi.. KJ hala YJ'nin içinde.. KJ'nin içine olan YJ'ye ne oldu?..
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi