06-08-2009, Saat: 13:30
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
wiseacre_daisy <3
|
Bichunmoo/비천무(2008)
|
|
06-08-2009, Saat: 13:30
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
Dizi benim ve abimin tarafindan çevriliyor arkadaslar iyi seyirler.
Güzel bir diziye benziyor. Ben izlemeye baslayacagim paylasim için tesekkürler.
Arkadaslar size bir sey soracagim sizce de basrol oyuncumuz Jackie Chan'i animsatmiyor mu? Valla ben ilk o sandim desem abartmis olur muyum?
Bu dizide Park Shin Hye'da var onu Zoraki Prens'de izlemistim iyi bir oyuncu.
Muhtesem bir dizi severek izledigim begendigim dizilerden birisi.
Sonu insani üzsede keyifle izledim herkesin de izlemesini tavsiye ederim. Bir de bunun film olarak versiyonu var.Içerigi kisaltilmis ve bazi bölümleri atlatilmis ,geçistirilmis,senaryo eksikliginden pek fazla hosuma gitmedi.Dizisi kadar güzel ve sürükleyici degil.Filmini izleyenler de fark etmislerdir.
11-01-2010, Saat: 4:02
(Son Düzenleme: 28-06-2011, Saat: 19:59, Düzenleyen: ewrem-se7en.)
Aslinda filmden yapilma bir dizi yani ilk filmi çikmis ve Kore ve Çin'de büyük ilgi görmüs sonra dizisi çikmis ve tüm dünyadan ilgi ile izlenmis.Ama en güzel dizilerden biri kisa ve öz olsa da süper ötesi bir dizi herkese tavsiye ederim
11-01-2010, Saat: 4:19
(Son Düzenleme: 19-02-2010, Saat: 23:06, Düzenleyen: türkiye_kore.)
Ben bu diziyi indirdim gerçekten süper bir dizi.
Bende yeni basladim daha 3. bölümdeyim ama harika bir dizi gerçekten herkese tavsiye ederim.
![]() (22-08-2009, Saat: 14:58)mavigözyasi yazdı: Arkadaslar size bir sey soracagim sizcede basrol oyuncumuz Jackie Chan'i animsatmiyor mu? Valla ben ilk o sandim desem abartmis olur muyum? Daha dün dedim Jackie Chan'e benziyor diye harbiden andiriyor.
06-02-2010, Saat: 13:15
Tanitim için tesekkürler basroldeki adam 200 pounds beauty'de çok güzel bir performans sergilemisti
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|