yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.75/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bi Rain / 비
duygu_jbg yazdı:[Resim: 112403mh4.jpg]
Iste su dilini çikarmasi Happy0064BiggrinBiggrin Seksi sey nolucak :fighting29:
duygu_jbg yazdı:[Resim: 112409ye6.jpg]
sanirim bunlar da rain'e aitBiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: 1124010vh7.jpg]

Duygum cnm hangi arada sizdin kaldigi otele..Rain suit ha..oldu olucak o kapidan da girseydin hih :butch:BiggrinBiggrin Fotolar için ntesekkürler cnm..

Bu arada Crazyevil A Love To Kill bnim 2. favorimdir orda serseri bodyguardima bayilmayacak kadin düsünemiyorum hele Far far way i söylerken..ama Full House la onun yeri ayri cnm..Young Jae ye evcil aslan diyorum bn..O karamel saçlari ve kedi gibi minik gözleriyle Han Ji Eun a nasil aslan kesiliyordu Happy0064Blush
bu resimler Red Carpet 2007 den dün kayit yaparken çektim
[Resim: nve00032rs2.png]
[Resim: nve00031mj0.png]
[Resim: nve00033ic0.png]
[Resim: nve00034wc8.png]
[Resim: nve00036lh1.png]
[Resim: nve00035rf4.png]
çok tatli çocuk ama bazi fotolarda fazla itici çikmis....
peki müzik tarzi nee???? (((R&B mi?)))
Yine çok tatli yaaa .. Her zamanki hali. BiggrinBiggrin Necmi sagol, Bi'mizi bile düsünmüssün.. O gözlerini kapayip gülerken orada olup boynuna atlamak vardi...

Neyse tatli fotolara son, yarin süper seksi fotolarla geliyorum ve yepyeni haberlerle.. Angel Bu sene onun senesi 2008'de Speed Racer adli bir Hollywood yapiminda oynayacak. Basrol degil ama o da zaten sonuçta bir sarkici. Ben asil aktörlügünü sevsem de bu starlarla çalismak ona çok sey katacak. Zaten son dizisini izleyen bilir süper motosiklet kullaniyordu. Yönetmenler kaçirmamis. Biggrin Blush Bi oppa devam !!!!!!!! Happy0064
DAE-Haeshin yazdı:Duygu'm canim hangi arada sizdin kaldigi otele? Rain suit ha..oldu olucak o kapidan da girseydin hih. Biggrin Biggrin Fotograflar için tesekkürler canim.

Bu arada Crazyevil A Love To Kill benim 2.favorimdir, orada serseri bodyguardima bayilmayacak kadin düsünemiyorum. Hele Far Far Way 'i söylerken.. Ama Full House'la onun yeri ayri canim.. Young Jae'ye evcil aslan diyorum ben.. O karamel saçlari ve kedi gibi minik gözleriyle Han Ji Eun'a nasil aslan kesiliyordu? Happy0064Blush

Evet kesinlikle orada süperdi... Çok yakistiriyordu serseriligini kendine...

Evet Full House'da çok farkliydi. BiggrinBiggrin Bazen Han Ji Eun'a da acimamak imkansizdi... Yazik kiz çok savasti ama sonunda mutlu oldu. BiggrinBiggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

xnecmix yazdı:[Resim: nve00034wc8.png]

Benim yorumum resimde yazili zaten. Biggrin Bu ne tatlilik ya. Smile Hem böylesine tatli hem de fazlasiyla seksi iste bu yüzden bayiliyorum ona. Happy0064 Ellerine saglik Necmi. Smile

Üçüzüm haber süper. Ah gelmez simdi 2008, iyi ben de resit olurum evden kaçarim galaya giderim haha. Biggrin Seni görevlendirecek mi canim beni de götür. BiggrinBiggrinBiggrin Resmimizi çekersin seksi Bi'mizle. (Hayali bile muhtesem ya.Biggrin)
Bu aralar Bi oppamla aramiz düzeldi üçüzüm..Yeniden basladi bizde kalmaya...anladin sn onu BiggrinBiggrin Evet bazi yaris fotolarini gördüm çok yakisiyor kask falan hatta dün gece rüyamda filmi bile çekmeye basladim düsün artik Biggrin Bu konuda sizi bilgilendiricem ve tam Sexy-Bi lik bir albümüm var bu yaz sicaginda sizi eritmek istemezdim ama ona bir kez daha asik olacaksiniz..Bekleyin !!
Harika çikmis..

[Resim: bi121006jd4.jpg]
[Resim: c39211lnzk5.jpg]
[Resim: rain4or9.jpg]
Begüm nereye kaçiyosun aaaaaa yok artik bu forum amacini asti, annen baban bize emanet etti seni, gerçi ikizinin bile senden haberi yok ama olamaz kaçamazsin, bundan sonra foruma gelenler yanlarinda velilerinden imzali kagit getirecek, bu çocuk hakkindaki fikrim henüz netlesmedi ama beni tanisaydi severdi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi