Hhahaha evet aynen dedigin gibi gözüküyor canim ama ben anladim merak etme..Daha varsa bekliyorum ...hehe

Konuyu Oyla:
Bi Rain / 비
|
gavsnia yazdı:bisey degil bu arada ben rain hayrani degilimde çoook sevdigim basakcigima rain fotosu bulayim derken topladim hepsini.yani rain e hayranim ama bu koyduklarima bakilirsa askindan ölüp bitiyo olmam gerekir o kadar degil.isine yaradiysa ne mutlu bana. Canimsin Zehram.sayende gözümüz de gönlümüzde Raine doyuyor. söz veriyorum hayatimda ilk kez bir foruma resim ekliyecegim ve buda sirf senin için olacak ve buda Joe Cheng le alakali fotolar ve çalismalar olacak. Emeklerin için Tesekkür ederim arkadasim
Sen de benim canimsin yahu ne demek.
Zehram ellerine saglik
![]() ![]() ![]()
06-04-2007, Saat: 13:23
Tekrar tesekkürler gavsnia....Demek Wookie versiyonlari da var hemen bakiyorum Junki olayina ise artik bisi demiyorum bn 700 sayfalik Junki topicini hatmetmis insanim daha da bikmadim Simdi dogum günü yaklasiyor ona hazirlaniyorum Ama artik bunu biraz da Wookie m için kullanicam Ve tabi Bi için... Gerçi bn onun aktörlügünü tercih ediyorum ama neyse...Bu arada bilmek isterseniz Bi ye hollywood dan teklif yagiyor bu aralar...Hayirlisi bakalim onun en büyük rüyasi buydu Neyse konu dagilmasin onlar bnim 3 degismeyen prensim bilmek istediklerinizi bna sorabilirsiniz ...
Bi sey degil canim.Kimin ne sevdigini bilmek iyi oluyo buldukca linkini alip ilgili yerlere iletiyorumbu arada avatar in çok seker olmus.su full house basligi açilsa elimde bir sürü sey var ama ben izlemedigim için açmak istemiyorum çünkü konusunu ayrintisini bilmiyorum.
07-04-2007, Saat: 17:50
Bekle canim bn açicam....Izlemek istersen yardimci da olurum
07-04-2007, Saat: 21:15
gavsnia yazdı:bisey degil canim.kimin ne sevdigini bilmek iyi oluyo buldukca linkini alip ilgili yerlere iletiyorumbu arada avatar in çok seker olmus.su full house basligi açilsa elimde bir sürü sey var ama ben izlemedigim için açmak istemiyorum çünkü konusunu ayrintisini bilmiyorum. Zehram sen elinde kileri tut bende digerinde açicam orayada ekleriz olurmu senaryolarida var elimde bölüm konusunda da biliyorsun zaten beni ne zaman istersen ama ilkönce sana kendi ellerimle A Love to Killi izlettireyimde sonrasinda Full House istersen izlersin
08-04-2007, Saat: 0:32
tamam canim anladim ben seni ellerinle ne izlettireceksen izlettir senden gelenin kalitesinden süphe etmem.hadi, vize bitimi bekliyorum basligi çok sasiricaksin göriceklerine.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi