30-06-2011, Saat: 23:46
(Son Düzenleme: 01-08-2012, Saat: 14:20, Düzenleyen: madamagafya.)
Beolgyo Ark Shell
![[Resim: 79863654.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/865/79863654.jpg)
Ruhsatli Çiftçiler: 39 çiftçi
○ Yüzölçümü: 736 hektar
○ Yıllık Üretim: 3,000M/T
○ Dağıtım: Yıl boyu
○ Özellikler "Sakız gibi olması ve tuzlu tadıyla ünlüdür."
Beolgyo Art Kabukları krallara layıktır.
Beolgyo'nun kremsi incelikte yapışkan verimli çamur alanlarında üretilen kirlilik yapmayan yiyeceklerdir.
Sonbaharin serin havasıyla birlikte en iyi lezzetine ulaşmaya başlar ve ilkbaharda yumurtadan çıkıncaya kadar büyümeye devam ederler.
Çeviri: S.T.
--------------------------------------------
English
Licensed Farmers: 39 farms
○ Area: 736ha
○ Annual Production: 3,000M/T
○ Distribution: Throughout the year
○ Characteristics "Renowned for chewy and salty taste,”
Beolgyo Art Shells were used to serve the Kings.
They are pollution-free food produced in the creamy-fine sticky fertile mud lands of Beolgyo.
They start to develop best taste with the cool air of autumn and continue to be great until they hatch eggs in spring.
Kaynak / Source
![[Resim: 79863654.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/865/79863654.jpg)
Ruhsatli Çiftçiler: 39 çiftçi
○ Yüzölçümü: 736 hektar
○ Yıllık Üretim: 3,000M/T
○ Dağıtım: Yıl boyu
○ Özellikler "Sakız gibi olması ve tuzlu tadıyla ünlüdür."
Beolgyo Art Kabukları krallara layıktır.
Beolgyo'nun kremsi incelikte yapışkan verimli çamur alanlarında üretilen kirlilik yapmayan yiyeceklerdir.
Sonbaharin serin havasıyla birlikte en iyi lezzetine ulaşmaya başlar ve ilkbaharda yumurtadan çıkıncaya kadar büyümeye devam ederler.
Çeviri: S.T.
--------------------------------------------
English
Licensed Farmers: 39 farms
○ Area: 736ha
○ Annual Production: 3,000M/T
○ Distribution: Throughout the year
○ Characteristics "Renowned for chewy and salty taste,”
Beolgyo Art Shells were used to serve the Kings.
They are pollution-free food produced in the creamy-fine sticky fertile mud lands of Beolgyo.
They start to develop best taste with the cool air of autumn and continue to be great until they hatch eggs in spring.
Kaynak / Source
![[Resim: balksz1xb.png]](http://img541.imageshack.us/img541/9895/balksz1xb.png)