yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
Ellerine, emegine saglik Aysecigim. Çok tesekkür ederiz. Harikalar... Onay

Gifler güzel olmus. Onay
Diziyi izleyeli uzun zaman olmustu. Bugün söyle bir bakayim dedim de gerçekten Maestro'yu(Sef Kang Gun Woo) özlemisim. Opucuk Ses tonu, mimikleri, pratik zekasi ve tabi ki konusma tarziyla beni hayli etkilemisti. Basta Du Ru Mi karakterini sevmemistim ama o da diziye uyum saglamayi basarmis. Kemana olan tutkusu göz ardi edilemeyecek kadar etkileyiciydi. Hele kemaniyla konustugu sahne çok hosuma gitmisti. :muzikgurubu: Jang Geun Seuk'a gelince dizideki dahiyane yetenegiyle izleyenleri mutlaka etkiliyor. Onay Orkestrada yer alan herkesin ayri bir hikayesi var ama amaçlari ortak; müzik tutkusu.
Maestro Kang Gun Woo.Opucuk
Izlenilmesini kesinlikle tavsiye ederim.
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
Paylasim için sagol tatlim oppamin dizisi. Biggrin
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.
[Resim: anigiffmu.gif]

Kang Gun Woo& Du Ru Mi . Sarki harika. Opucuk Umarim begenirsiniz.
TiklayinSmileLike a fool
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
(02-08-2010, Saat: 18:27)naesarang yazdı: Kang Gun Woo& Du Ru Mi . Sarki harika. Opucuk Umarim begenirsiniz.
TiklayinSmileLike a fool

En sevdigim sarki ve en sevdigim sahneler süper tek kelimeyle. Super Tesekkürler.
Dizi size de hiç sikici geldi mi? 10. bölüme geçtim ama hala heycanlanamadim hep orkestra var hiç JGS aski ön planda degil ilk defa bir Kore dizisinde böle sikildim.
Dizide Kang Gun Woo (kötü ama karizmatik adam)'un telefon müziginin adini bilen var mi? Çok begendim ama klasik müzikten anlamadigim için bilmiyorum.
Çok merak ediyorum nasil bir dizi.
bu gidişle,utanmaktan utanan bir nesil gelecek..N.F.K

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi