yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
[Resim: koreandramaphoto1220862.jpg]

[Resim: beethovenphoto080812202.jpg]

[Resim: virus30d.jpg]

[Resim: 41941804179db4479b59.jpg]

[Resim: ae7cd90ebf9e60fullff4.jpg]

[Resim: 1225242758881.jpg]

(09-04-2010, Saat: 15:24)ceyankbyz yazdı: Nerden izlemeye basladim bilmiyorum.Pisman Ilk bölümde çok sikildim, sonra Geun Suk rüyama girince 2. bölümü izledim ve aslinda güzel oldugunu kesfettim.
Klasik müzikle sorunum yok ama okuduguma göre Du Ru Mi sefe asik olacak öyle mi?Aglama
Basladim izlemeye bakalim sonu nasil gelecek...Biggrin

Izle ve gör ben izlerken hayretlere düsmüstüm hatta bazi bölümlerde Du Ri mi'ye kizdigim bile olmustu. xD

(13-04-2010, Saat: 1:40)zeytiin yazdı: Izle ve gör ben izlerken hayretlere düsmüstüm hatta bazi bölümlerde Du Ri mi'ye kizdigim bile olmustu. xD

13.bölümdeyim.12.bölüme dek Du Ru Mi'ye hep anlayis gösterdim.Trompetçi Gun Woo'da aynen böyle yapti.
Ama herkesin içinde Gun Woo'yu neden biraktigini yüzsüzce söylemesine çok sasirdim.Neden bu piskinlik?Saskin
Gun Woo ona iyi davranmaya devam etmeli ki vicdani rahat vermesin ona.Ofkeli
Ama öte yandan Sef...Kang Mae öyle böyle biri degil ki Du Ru Mi ilgisiz kalsin.Sarhos
Bu dizinin finalini gerçekten çok merak ediyorum, umarim en kisa zamanda izler bitiririm.Kralgul
Izlemeye baslayacagim, ilginç bir konusu var gibi. Smile
Tanitim için tesekkürler...
(10-05-2010, Saat: 19:55)Michiru yazdı: Izlemeye baslayacagim, ilginç bir konusu var gibi. Smile

Ablamin da dedigi gibi ailecek 6. Kore dizimize basliyoruz. Biggrin Temptation of Angel'in bitmememis altyazisini beklerken arada çok güzel gidecek. Biggrin Jang Geun Suk da varmis hem... Gülümsemesi yeter. Biggrin Biggrin
Bu diziye dün basladik. Biggrin Baslamaz olaydik diyorum. Biggrin Çünkü o kadar güzel bir dizi ki üç bölümü arka arkaya seyrettik. Smile Karizmatik sef, tatli trompetçi... Cidden mükemmeller. Smile Bugün devem edecegiz. Smile Tavsiye ediyorum. Smile
Inanamayacaksiniz ama su an 11. bölümdeyim. Smile Gerçekten nefes kesici bir dizi. Smile Hele o müzik yok mu? Smile Sabaha kadar kulaklarimda o senfoniler çaliyor sanki. Smile Mükemmel ötesi...
Süper bir dizi arkadaslar, 10. bölümde gerçekten çok duygulandim. Anlasma Izlemenizi israrla tavsiye ederim. Kalp Ailece izlenecek sicak bir dizi. Kalp Sonunu çok merak ediyorum dogrusu. Super Klasik müzigi gerçekten çok seveceksiniz. :icon­­_redface:
Gerçekten çok güzel bir diziydi... Klasik müzige doydum. Smile Jang Geun Suk'un performansina gerçekten hasta oldum. Smile Herkese tavsiye ederim. Smile Keske 2. versiyonu çiksa da izlesek. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi