02-06-2013, Saat: 17:58
BCD Tofu House
![[Resim: locationnew.jpg]](http://img534.imageshack.us/img534/8775/locationnew.jpg)
Adres: 3575 Wilshire Bulvarı, Los Angeles, CA 90010
Tel: (213) 382-6677
Çalışma Saatleri: 24 Saat
Bira & Şarap: Yok
- Website -
BCD Tofu House, 1996 yılında tek bir dükkanken, bugün dünya çapında 16 restoran şubesine sahiptir ve 2010 yılında 14. yılını kutlamıştır. BCD Tofu House dünya çapında Kore'nin harika mutfağını yayma tutkusundan esinlenerek lezzet, sağlığa yararlılık, gıda kalitesi ve daha fazlasına odaklanmaya devam ediyor.
BCD hikayesi Hee Sook Lee ile başlıyor, bu ilk nesil Koreli göçmen mutfakta bir şeyler yaratmayı ve yaptığı yemekleri ailesiyle paylaşmayı seviyor. Kayınvalidesi "Buk-Chang-Dong"daki (restorana adını veren Kore şehri) bir restoranın sahibiydi, Hee Sook Lee burada gıda endüstrisi hakkında erken eğitim aldı. ABD'ye göç ettikten sonra, Bayan Lee muhteşem tadı ve sağlığa yararlı özellikleri nedeniyle Tofu çorbası, Kore gıda seçenekleri içinde binlerce kişi arasında kısa zamanda odak noktası olarak seçildi. O Amerika'da başarılı bir vizyona sahip ve restoranının kurumsal işleri her zaman yolunda gidiyor!
~ English ~
![[Resim: toplogo.gif]](http://img37.imageshack.us/img37/7862/toplogo.gif)
Address: 3575 Wilshire Blvd, Los Angeles, CA 90010
Tel: (213) 382-6677
Business Hours: 24 Hours
Beer & Wine: No
- Website -
From a single shop in 1996, to 16 restaurant branches worldwide today, BCD Tofu House celebrated its 14th anniversary in 2010. Inspired by a passion for spreading Korea's wonderful cuisine around the globe, BCD Tofu House continues to focus on taste, health benefits, food quality, health benefits and so much more.
The BCD story starts with Hee Sook Lee, a first-generation Korean immigrant who loves to create in the kitchen and to share her cooking with her family. Her mother in-law owned a restaurant in "Buk-Chang-Dong" (the city in Korea after which the restaurant is named), where Hee Sook Lee gained early training in the food industry. After immigrating to the United States, Mrs. Lee chose to focus on soon tofu soup from among thousands of Korean food choices, due to its superb taste and beneficial health properties. She had a vision for success in America, and is building her restaurant enterprise one bowl at a time!
Kaynak | Reference
![[Resim: locationnew.jpg]](http://img534.imageshack.us/img534/8775/locationnew.jpg)
Adres: 3575 Wilshire Bulvarı, Los Angeles, CA 90010
Tel: (213) 382-6677
Çalışma Saatleri: 24 Saat
Bira & Şarap: Yok
- Website -
BCD Tofu House, 1996 yılında tek bir dükkanken, bugün dünya çapında 16 restoran şubesine sahiptir ve 2010 yılında 14. yılını kutlamıştır. BCD Tofu House dünya çapında Kore'nin harika mutfağını yayma tutkusundan esinlenerek lezzet, sağlığa yararlılık, gıda kalitesi ve daha fazlasına odaklanmaya devam ediyor.
BCD hikayesi Hee Sook Lee ile başlıyor, bu ilk nesil Koreli göçmen mutfakta bir şeyler yaratmayı ve yaptığı yemekleri ailesiyle paylaşmayı seviyor. Kayınvalidesi "Buk-Chang-Dong"daki (restorana adını veren Kore şehri) bir restoranın sahibiydi, Hee Sook Lee burada gıda endüstrisi hakkında erken eğitim aldı. ABD'ye göç ettikten sonra, Bayan Lee muhteşem tadı ve sağlığa yararlı özellikleri nedeniyle Tofu çorbası, Kore gıda seçenekleri içinde binlerce kişi arasında kısa zamanda odak noktası olarak seçildi. O Amerika'da başarılı bir vizyona sahip ve restoranının kurumsal işleri her zaman yolunda gidiyor!
~ English ~
![[Resim: toplogo.gif]](http://img37.imageshack.us/img37/7862/toplogo.gif)
Address: 3575 Wilshire Blvd, Los Angeles, CA 90010
Tel: (213) 382-6677
Business Hours: 24 Hours
Beer & Wine: No
- Website -
From a single shop in 1996, to 16 restaurant branches worldwide today, BCD Tofu House celebrated its 14th anniversary in 2010. Inspired by a passion for spreading Korea's wonderful cuisine around the globe, BCD Tofu House continues to focus on taste, health benefits, food quality, health benefits and so much more.
The BCD story starts with Hee Sook Lee, a first-generation Korean immigrant who loves to create in the kitchen and to share her cooking with her family. Her mother in-law owned a restaurant in "Buk-Chang-Dong" (the city in Korea after which the restaurant is named), where Hee Sook Lee gained early training in the food industry. After immigrating to the United States, Mrs. Lee chose to focus on soon tofu soup from among thousands of Korean food choices, due to its superb taste and beneficial health properties. She had a vision for success in America, and is building her restaurant enterprise one bowl at a time!
Kaynak | Reference