yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Bandhobi - Arkadas ~ (2009) [TAMAMLANDI]
~ Bandhobi - Arkadas ~

[Resim: e058100.jpg]

Alıntı:Min-suh küçük bir apartmanda annesi ve onun meteliksiz asigiyla yasayan, 17 yasinda isyankar Koreli bir lise ögrencisidir. Annesinin asigindan nefret ediyor ve iliskilerine bir anlam veremiyordur. Karim ise bir ay içinde Koreden ayrilmak zorunda olan 29 yasinda Bangladesli müslüman göçmen bir isçidir. Ayrilmadan önce ödenmemis maasini alabilmek için umutsuzca eski patronunu aramaktadir. Bir gün, Min-suh'un yaz tatilinin basladigi sirada bir otobüste Min-suh ile karsilasir ve birlikte kendilerini duygusal bir yolculugun içinde bulurlar. Bandhobi Bengalcede "arkadas" anlamina gelmektedir.

Detayli Bilgi için Tiklayiniz.

http://www.korea-fans.com/forum/bandhobi...21676.html

Filmi çok merak ettigim için an itibari ile çeviriye basladim Smile

Türkçe altyazi

Çeviri: saylan_çu

.rar   Bandhobi - Arkadaş Türkçe altyazı.rar (Dosya Boyutu: 18.64 KB / İndirme Sayısı: 22)
Güzel bir filme benziyor. Çeviriyi bekliyor olacagim. Kolay gelsin canim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Kolay gelsin ins izlerim interneetten kore filmleride bir güzel oluyor.

Bir müslüman ve koreli arasinda neler olacak çok merak ediyorum Smile
(17-11-2009, Saat: 22:34)saylan_çu yazdı: Bir müslüman ve koreli arasinda neler olacak çok merak ediyorum Smile

Canim umarim çabuk bitirirsin ve bizde zevkle izleriz simdiden kolay gelsinSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(17-11-2009, Saat: 22:34)saylan_çu yazdı: Bir müslüman ve koreli arasinda neler olacak çok merak ediyorum Smile

Size katiliyorum çok merak ettiriyor nedense müslüman ve koreli denince...
Kolay gelsin çevirilerde ..Ins güzel olucak...=)=) Sagolun simdiden..
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
izlemek için sabirsizlaniyorum yapanlarin yüregine saglik Onay
[Resim: 95267245.jpg]
bende çok merak ettim simdi umarim hemen biter çevirimi simdiden tesekkürlerSmile
Simdiden kolay gelsin,tesekkürlerAlkis....güzel bir filme benziyor, bende çok merak ettim açikçasi, nasil bir senaryo çikicak karsimiza bakalim, insallah en kisa zamanda biter çevirisi bizde merak ettigimiz filmimizi izlerizSmile
degisik güzel bir filme benziyor kesin izlicem bu filmiOnaySmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi