yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baksagol Native-Bred Meat
#1
Baksagol Köyü Yerli - Irk Etleri

[Resim: a10vh.jpg]

[Resim: a20vx.jpg]

[Resim: 35183294.jpg]

Doğal inekler berrak suları ile derin dağlarda büyür ve yetişirler. Baksagol çok farklı konumlarda yetişilir kendine özgü bir şekilde açık kır olan yerlerde inekler olur. Hakjeong Native-Cow Hakjeong-ri Kompleksi yetiştirilen inek sürüleri her sabah 10:30 ~ 11:00'de dağlara tırmanıldığı görülür.
Eğer onlar susuz ise akarsuda temiz su içerler açlarsa, her yerde otlarla ve yavaşça beslenirler.
Nasıl ki ''günlük o kadar yüksek bir tepeden aşağıya inerler'' ya da yorulurlar ama hepsi günlük rutinini yapar sonra gün batımı civarında aşağı doğru eve gelirler.

Bu inekler doğal olduğu için etleri kalitelidir.
Baksagol köyü ve inekleri yüksek kaliteleri için bir kaç kez yerli değerlendirmeler de 1 ödül aldı.

Eğer Baksagol köyüne giderseniz yerli inekleri ziyaret etmeyi unutmayın.

İnekler ile tepeye tırmanın ve eşsiz manzaranın zevkini çıkartın.

Daha iyi bir doğal deneyim olacak mı?

Çocuklarınız bu harika anı asla unutmayacak.


Baksagol Köyü

Çeviri: jang gume

English

Baksagol native-bred Meats

Natural cows bred and raised in deep mountains with clear waters
Baksagol has various attractions, but the most unique scene is the cows that are raised in an open prairie. Hakjeong Native-bred Cow Complex in Hakjeong-ri sees a flock of cows climbing mountains every 10:30~11:00 A.M.

If they are thirsty, they drink from clear streams and if they are hungry, they leisurely feed on grass everywhere. You can also hear them cry every once in a while.

You may ask, �How can they climb up and go down such a high hill everyday� or �Don�t they escape,� but all of them come down home around sunset after their daily routine. It is an unforgettable memory to visit native-bred Korean cows that have also been broadcasted in Korea several times.

These naturally-raised cows produce high-quality meat.

Baksagol Village has won the 1st prize at the national native-bred cow appraisal several times and is widely known for its high-quality cows.



If you visit Baksagol Village, don�t forget to visit the cows!

Climb up the hill with the cows to enjoy beautiful landscapes and unique experiences!

Will there be a better natural experience?

Your children will never forget this wondrous memory.


*Source*
www
Cevapla
#2
Onay Tanitimin için tesekkürler.Süpersin.
www
Cevapla
#3
Çok sirin görünüyorlar. Biggrin

Tanitim için sagol canim. Opucuk


Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Cevapla
#4
Inekler. Zuhaha hysterical
Emegine saglik Zehya. Biggrin
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...


Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."
www
Cevapla
#5
Konu için saol Biggrin

Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.

Cevapla
#6
Daglardan taze otlarla beslendikleri için etleri de leziz olur. ^^
Cevapla
#7
Çok hoslarmis. :d
Emegine saglik. Onay
Cevapla
#8
Inekler ile tepeye tirmanin ve essiz manzaranin zevkini çikartin.
Ilginç Biggrin
Cevapla
#9
Tanitim için tesekkürler. Opucuk
Korelilerin inek etini çok sevmeesi bu inekler sayesinde herhalde,tam yemelik. Zuhahahystericalhystericalhysterical
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
www
Cevapla
#10
Zehra zaten Kore dizisi izlerken canim et çekip duruyor. Smile Buda yapilirmi simdi? Smile

Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi