yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bae Yu-an / 배유안 (Writer)
Bae Yu-an / 배유안 (Writer)

[Resim: 16002e.jpg]

Güney Gyeongsang Eyaleti, Miryang’da 1957’de doğdu. Bae Yu Pusan National Üniversitesi’nde (BE) Kore dili üzerine eğitim gördü. Eskiden ortaokul ve liselerde öğretmenlik yapan Bae Yu, şu an kompozisyon yazmayı öğretiyor ve gençler için kitaplar yazıyor. Çocuklar için yazdığı “Küçük Köpek Bebek Arabasında” adlı eseri Nangmin Sinmunsa tarafından, 2003 yılında yayımlanan aylık dergi Çocuk Bahçesi tarafından desteklenen edebi yarışmaya seçildi. Çocuklar için yazdığı bir diğer hikaye olan “Kırmızı Yusufçuk Böceği’nin Anısı” ise 2006 yılında yayımlanan Bulgyo Sinmun tarafından desteklenerek, yıllık bahar edebiyat yarışmasına seçildi.

Çeviri: 'hilal'

English

Born in 1957 in ,Miryang South Gyeongsang Province, Bae Yu-an studied Korean education (BE) at Pusan National University. Formerly a teacher at middle and high schools, she currently teaches composition to and writes books for youngsters. Her story for children “A Doggie in a Baby Carriage” was selected in the literary contest sponsored by the monthly Children’s Garden, which is published by Nongmin Sinmunsa, in 2003, and her story for children “A Memory of a Red Dragonfly” was selected in the annual spring literary contest sponsored by the daily Bulgyo Sinmun in 2006.
Çocuk kitapları yazarı. Onların hayal dünyasına girip, şekillendiren harika insanlardan. Teşekkürler Seda. ^^
Tanıtım için teşekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi