yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Guy / 나쁜남자 / Kötü Adam 2010 [TAMAMLANDI]
Ellerinize saglik, harika bir projeyi bitirdiniz. Hayirli ugurlu olsun. Alkis
Ellerinize saglik çok sevindim gerçekten.Harika isler çikariyorsunuz.Alkis
Hilal abla ve Tuba abla tebrik ederim,çok sag olun.Alkis
Tesekkürler Hilalcim, her sey için. Sen olmasaydin bu kadar hizli ilerlemezdi çeviri. Malum ben kaplumbaga hizinda çeviri yapiyorum. Biggrin Harika bir diziydi, son 2 bölümü henüz izlemedim ama çok güzel olduguna eminim. Seninle ortak olmak büyük bir zevkti. Opucuk KNG askina... :muzikgurubu:
Hakkınızı helal edin. ~
Son zamanlarda ben de kaplumbagayi aratmayacak hizdaydim. Kendine haksizlik etme lütfen. Biggrin Opucuk

Seninle ortak olmak asil benim için bir zevkti canim. Sarhos Opucuk
Hilal ve Tugba harikasiniz. Alkis Emeginiz için yürekten ve kocaman tesekkürler. Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Harikasiniz ne diyelim. Bir diziyi daha mükemmel bir çeviriyle tüm ailemize sundunuz.. Ellerinize, emeginize saglikAlkis
gerçekten çok güzel bi dizi . çevirilerde tamamlanmis umarim en kisa zamanda kalan bölümleri izleyebiliriz Smile
Ellerinize, emeginize saglik. Güzel bir projeyi daha bitirdiniz ve bu güzel çevirinizi bizlerle paylastiniz. Alkis
GünisigimOpucuk ve Ho Min Opucuk, sizlere ayri ayri tesekkürler. :muzikgurubu:
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
Pardon ben birsey soracaktim burada sadece indirme linkleri var nereden izliyebilirz acaba?
ben tüm bölümlerini izledim ama sadece son 3 bölüm kaldi onlari izliyebilecegim bizim sitede bir sayfa var mi acaba?
simdiden tesekkürlerOnay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Emeginize saglik. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi