yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Guy/ 나쁜남자 (2010)
Kizlara bak ya, nasil da dolusmuslar etrafina, tabi öyle yakisikliyi buldular birakmazlar. Dodgy Bir an önce baslasa iyi olur, Kim Nam Gil'i yeniden görmek istiyorum. Opucuk Tanitim için tesekkürler.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Hilal çok mutlu oldum gerçekten. Smile Çok güzel bir dizi olacak ortak. Biggrin Opucuk

Hakkınızı helal edin. ~
Ben de çok mutlu oldum.. Smile Bu diziyi çok merak ediyorum.. Resimler de harika! Onay

Sevgili adminlerim hadi gözümüz aydin! Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Çarsamba günü yayinlanmaya basliyor. Kim Nam Gil'i tekrar izleyecegim için heyecanliyim. Umarim altyazilar hemen eklenir. Çok izlenen dizilerin alt yazilarini çok geç ekliyorlar malesef. Aglaelsalla
Bende çok heyecanliyim Oppami izleyecegim yine süper umarim en kisa zamanda altyazilar eklenir. Smile
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil çok zayiflamis. Sad Bu haliyle süper duruyor ama biyik yakistiramiyorum ona bebek yüz. :d Bu dizidede basarili olacagina eminim. Super Kadro süper gerçekten.
Ay ben de deminden beri soompide torrent ariyorum. :img-hysterical: Dizinin bugün yayinlanacagini saniyorum. :img-hysterical: Çok heyecanlandim galiba bir an önce yayinlansin istiyorum. Biggrin Baska sitelerde izlememenizi tavsiye ederim çünkü Tugba ve ben Türkçe'ye çevirecegiz. Biggrin Biggrin Biggrin :icon­­_redface: Onay
Aaa süper sabirsizlikla bekliyoruz Ho Min arkadasim kolay gelsin. BiggrinBiggrin Bugün basliyor bu arada hadi hayirlisi bir an önce izlemek bize de nasip olur insallah. Allahrazi Biggrin
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
[Resim: 000025ez.jpg]

[Resim: 000050b.jpg]

[Resim: 000116j.jpg]

[Resim: 000141z.jpg]

[Resim: 000206z.jpg]