yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baby Faced Beauty / 동안미녀 (2011)
(11-07-2011, Saat: 16:51)sagopa yazdı:

Acilarin çocugu... hysterical Allah'im Allah'im. Bir insan nasil bu kadar seker olur ya? Heart Yok yani anlayamiyorum. Biggrin Choi Daniel Choi Daniel Choi Daniel!!! ♥__♥
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Gerçekten çok tatli Choi Daniel.Kalp Harika bir dizi ya.Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Geçen hafta diziyi bitirdim. Biggrin Mutlu son bekliyor sizi zaten tahmin edersiniz ama o zamana kadar daha çok seyler olacak. Choi Daniel oppaya ölüp ölüp bittigim sahneler vardi. Biggrin Kalp O 20 bölüm nasil bitti anlamadim Jang Nara ile Choi Daniel'i çok yakistirdim ben youtube da bazi kamera arkasi görüntülerde de samimi gibiydiler. Biggrin Ilk kez birine cidden oppam diye yapisasim var Choi Daniel oppa sarangheyoo. Kalp Kalp
Bu diziyi izlemeyenler pisman olacak ilerde he he. Biggrin
sagopa arkadasim ayrica fotolar için de çok tesekkürler kendi adima çok begendim. Biggrin
Ya çok merak ettim bu diziyi çok güzel seyler yazilmis baslasam mi kararsiz kaldim. Huh
Bu diziyi tam olarak izlememis olmasam da çogu bölümünü izledim ve gerçekten çok dogal bir dizi olmus. Onay Bence bu diziyi farklilastiran bir diger unsur ise diger Kore dizlerindeki soguk, ciddi erkek basrol yerine sevimli, tatli, dogal, sokakta rastalayabileceginiz türden bir erkek karakter olmasi. Onay Tabi ki bunu basariyla canlandiran, içindeki çocugu gerektigi sekilde abartmadan çikarabilen Daniel Choi gerçekten de çok iyiydi. Smile Blush Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Aslinda ilk bölümler isinamamistim ben bu diziye ama izledikçe sardi azda olsa. Smile

Dizinin ilgi görmemesi, basrol oyuncularinin pek fazla taninmamasindan olabilir diye düsünüyorum. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(25-07-2011, Saat: 10:56)Yüsra JaeJoong yazdı: Dizinin ilgi görmemesi, basrol oyuncularinin pek fazla taninmamasindan olabilir diye düsünüyorum. Onay

Aslinda hepsi taninmis kisiler. Özellikle Jang Na Ra ve Ryu Jin, bas roldekilerin hepsini taniyorum. Ilgi görmemesinin nedeni pek kimse izlemiyor ondandir. ^^

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Tanitiminiz ve paylasiminiz için çok tesekkür ederim. Smile
Ahh izledigim en müthis ve en eglenceli dizilerden biriydi. Hrkes mutlaka izlemeli Biggrin
Choi Daniel Kalp Kalp
Tanitim Için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi