yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BA:BO / 바보 (2008)
BA:BO / 바보 (2008)

[Resim: babozq3.jpg]

Diğer Adı: Miracle of a Giving Fool
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Dil: Korece
Yayın Tarihi: 28/02/2008
Süre: 98 Dakika
Yönetmen: Kim Jeong-gwon (김정권)
Senarist: Kang Pool (강풀), Kim Jeong-gwon (김정권), Kim Yeong-tak (김영탁)
Müzik: Park Yong-joon (박용준)
Yapımcı: Kim Yeong (김영), Yoo Jae-hyeok (유재혁)
Firma: CJ Entertainment
Ülke: Güney Kore

Oyuncular ---------Karakter

Cha Tae-hyeon (차태현) - Seung-ryong
Ha Ji-won (하지원) - Ji-ho
Park Hee-soon (박희순) - Sang-soo
Park Grina (박그리나)- Hee-yeong
Lee Ki-yeong (이기영) - 'Small Star' Baskani
Park Ha-seon (박하선) - Ji-in
Song Jae-ho (송재호) - Ji-ho'nun babasi
Seo Dae-han (서대한) - Küçük Seung-ryong
Choi Seol-ri (최설리) - Küçük Ji-ho
Jo Ah-ra I (조아라) - Küçük Hee-yeong
Jeon Mi-seon (전미선) - Seung-ryong'un annesi

Konu

Ji-ho umut veren bir piyanisttir, ve yıllarca yurt dışında tahsil görüp piyano çalmaktadır. Ama bir gece ansızın bir sahne korkusu duygusuna yakalanır ve bir daha bundan kurtulamaz. Çaresizlik içinde, yurduna döner ve eski sınıf arkadaşı Sung-ryong ile karşılaşır. Bir zamanlar çok zeki bir çocuk olan Sung-ryong bir kaza geçirmiştir ve şimdi yirmili yaşlarının sonundayken hala altı yaşındakı bir çocuğun zekasına sahiptir. Çok unutkandır, ama ilk aşkı Ji-ho'yu asla unutmamıştır. Sung-ryong’un deforme olmuş aklının diğer yarısında sadece ailesi, – kız kardeşi Jee-in vardir. Ona bakmak için, Sung-ryong Jee-in’in okulu önünde tost satmaya başlar. Ama Jee-in zeka özürlü ağabeyinden utanır ve onu tanımazlıktan gelir. Sung-ryong’un iyi niyetli düşüncesini anlayansa sadece eski arkadaşı Sang-soo'dur. Ama Sung-ryong kaçınılmaz bir şekilde gangsterlerin dünyasına düşer. Ji-ho hala kendi derdindedir, Jee-in hastalanmıştır ve Sang-soo tehikeli bir çatışmaya karışmıştır. Ama onların tüm acıları hiç kimsenin öngörmediği bir şekilde sanki bir mucize olmuşcasına Sung-ryong tarafından dindirilir...

English:

Other Name: Miracle of a Giving Fool
Genre: Comedy, Drama, Romance
Language: Korean
Release date(s): 28/02/2008
Time: 98 minutes
Director by: Kim Jeong-gwon (김정권)
Written by : Kang Pool (강풀), Kim Jeong-gwon (김정권), Kim Yeong-tak (김영탁)
Music: Park Yong-joon (박용준)
Produce by: Kim Yeong (김영), Yoo Jae-hyeok (유재혁)
Company: CJ Entertainment
Country: South Korea

Cast---------Roles

Cha Tae-hyeon (차태현) - Seung-ryong
Ha Ji-won (하지원) - Ji-ho
Park Hee-soon (박희순) - Sang-soo
Park Grina (박그리나)- Hee-yeong
Lee Ki-yeong (이기영) - 'Small Star' president
Park Ha-seon (박하선) - Ji-in
Song Jae-ho (송재호) - Ji-ho's father
Seo Dae-han (서대한) - Young Seung-ryong
Choi Seol-ri (최설리) - Young Ji-ho
Jo Ah-ra I (조아라) - Young Hee-yeong
Jeon Mi-seon (전미선) - Child Seung-ryong's mother

Synopsis

Ji-ho is a promising pianist, studying and playing abroad for years. But one night she had a stage fright and never recovers. In despair, Ji-ho comes home and meets her old classmate Sung-ryong. Once a very bright boy, Sung-ryong had an accident and now he is in late 20s with the mind of a six year old. He is very forgetful, but he has never forgotten his first love Ji-ho. Other half of Sung-ryong’s dumb mind is occupied with his only family – younger sister Jee-in. To take care of her, Sung-ryong sells toasts in front of Jee-in’s school. But Jee-in is embarrassed of her idiotic brother and ignores him. And Sang-soo is Sung-ryong’s old friend who understands Sung-ryong’s innocent mind. But he inevitably falls to the world of gangsters. Ji-ho is still in her slump, Jee-in falls sick and Sang-soo gets involved in a bloody dispute. But all of their agonies are miraculously saved by Sung-ryong in a way nobody has forseen….
Paylasim için tesekkürler. Smile
Güzel bir filme benziyor, sag ol.
Ilginç bir konusu varmis gerçekten. Paylasim için tesekkürler Fatmaelif.
Elif! Emegine saglik. Smile
Tesekkürler. Begenmenize sevindim. Evet konusu gerçekten ilginç ve o zekasini kaybetmis kisinin onlari nasil kurtaracagini çok merak ediyorum.

[Resim: oyuncular1az4.jpg]

[Resim: oyuncular2ub4.jpg]

[Resim: oyuncular3gn5.jpg]
Linkini nerden bulabiliriz? Smile
Ben de izlemek istiyorum. Sad Linkleri nerden bulabiliriz gerçekten?

[Resim: babo08.jpg]

[Resim: babo02.jpg]

[Resim: babo06.jpg]

[Resim: 1180662952140111131babo.jpg]

[Resim: babomv014.jpg]

[Resim: 15594201.jpg]
Ben daha izlemedim. Hani çikis yili da 2008 oldugundan bu sene biraz zor bulunur.
Sene sonuna dogru anca bulabilirsiniz canim. Bende çok merak ediyorum bu filmi. Smile
Aslinda ismi nedeniyle biraz önyargili izledim filmi. Beni çok sasirtti dogrusu, çok duygusal bir filmdi. Neden sonuç iliskileri çok güzel aktarilmis.

Bir oylama yaparsam 8/10.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi