yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arang and The Magistrate / 아랑 사또전 (2012)
mukemmel bir diziii Smile
İlk defa bir dizi için bu kadar çok bekledim, bekliyorum. Umarım geldiğinde de alt yazısı çabuk çıkar. <3
(12-08-2012, Saat: 19:16)jungi yazdı: ‘Arang And The Magistrate’ Shin Min Ah: “I Have Never Met An Actor Like Lee Joon Gi”

[Resim: 6109shinminahleejoongi.jpg]

Lee Jun Ki 'yle ilk kez aynı dizide rol alan Min A 'nın izlenimi : Lee Jun Ki çok ilginç bir insan. Hayatımda onun gibi biriyle hiç karşılaşmamıştım.
Herkesin farkettiği gibi çok parlak ve pozitif bir kişiliğe sahip. Sıcak olmasına rağmen terlemiyor. Her zaman mutlu. Smile
Önce garip gelmişti ama şimdi bağımlı oldum.
Sette çok olumlu bir atmosfer yaratıyor ancak rolünü yapma sürecinde çok iyi odaklanıyor. Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun farkına vardım.

Çeviri : yuumei.

Ne de olsa Jun ki.Cool Onun karızması karşısında kimse dayanamaz, Şin Min A da ne birinci, ne de sonuncudur bu konuda.Biggrin
Çeviri paylaşımı için teşekkürler jungi. yumei`ye de tşekkürlerime ilet.Smile

Tüm paylaşımlar için teşekkürler ßlaCk aNqeL.Smile
undefined
kaldı 1 gün öyle miWink dizinin bitmesi,indirmesi,altyazı tamamlanması.. ohooo benim izlememe çok var fakat sıkı takipteyimm Biggrin
ikinci kez ve aşkla..
Ağustos`un 10-u "Arang ve Yargıç" dizisinin basın toplantısı yapılmıştır. Toplantı internet aracıyla canlı olarak tüm dünyaya yayımlanıldı. Toplantıyı canlı yayımlayan 3 video tüm toplantıyı kayd ederken, kameralardan biri Jun Ki`ye, diğeri ise Min A`ya odaklanmıştı. Jun Ki basın toplantısında çok neşeli ve doğal görünüyordu.Shy Ama biraz hasta gibiydi, sürekli öksürüyordu.Undecided
İşte Jun Ki`ye odaklanmış kameranın kayd ettikleri.Biggrin

credit: ILZANtm
undefined
Arkadaşlar bilgi vermek istiyorum. Dizinin başlanmasından dolayı Jun Ki fanları ona sürpriz yapıyorlar. Sürpriz de bundan ibaret ki, dizi`yi desteklemek isteyenler bugün Jun Ki`nin tvitterine mesaj atacaklar, ama mesajı atarken herkes hesabındakı avatarını aynı bir avatara değiştirecek. İsteyenler koşulabilir.
İstekte bulunanlar avatarı buradan yükleyebilirler http://www.mediafire.com/?5jyimhgcxmb5ipi
Jun Ki`nin tvitter hesapı https://twitter.com/JGshock

Dizimizin başlamasına da sayılı saatler kalmış.Super
undefined
[Resim: 96284093.jpg]

[Resim: 73157364.jpg]

[Resim: 67718161.jpg]

[Resim: 56236244.jpg]

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

[Resim: 24486809.jpg]

[Resim: 51776139.jpg]

[Resim: 90835819.jpg]