yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annyong, Sayonara (2005)[TAMAMLANDI]
[Resim: photo10790.jpg]

[Resim: photo10792.th.jpg][Resim: photo10795.th.jpg][Resim: photo10802.th.jpg][Resim: photo10806.th.jpg][Resim: photo10809.th.jpg]

Alıntı:Belgesel, geçmiste yasanan kötü olaylarin ardindan iki kültürün yakin gelecekte bulusmasini anlatiyor.

.rar   Annyong, sayonara.rar (Dosya Boyutu: 30.71 KB / İndirme Sayısı: 4)

Bu sefer bir farklilik yapayim dedim. Güney Kore yapimi pek çok güzel belgesel var. Onay
Ilk kez bir belgesel çevirisi yapacagim için itina ile çalisacagim bu nedenle haliyle uzun bir sürede çevrilecek. Gozlukgulmek
Kolay gelsin Damla, seni sitemizde belgesel çevirisine el atan ilk kisi ilân ediyorum. Biggrin
(11-12-2010, Saat: 16:54)PerSpEcTiF yazdı: Kolay gelsin Damla, seni sitemizde belgesel çevirisine el atan ilk kisi ilân ediyorum. Biggrin

Evet, basi ilk çeken olmak güzel. Gozlukgulmek Ikincisini senden bekliyorum persi. Bir sürü çevrilmemis belgesel var. Onay
Güzel ve farkli bir seçim olmus. Kolay gelsin Damlacim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Çok güzel bir seçim ve atilim. Tebrikler Damla Ablacim ve kolay gelsin. Onay
[Resim: 9001784.jpg]

Annyong, Sayonara Türkçe Altyazisi Eklenmistir.
Çeviri ve Zaman ayari Setsuna. Iyi seyirler. Gozlukgulmek

[Resim: annyongsayonaraavi00018.th.jpg][Resim: annyongsayonaraavi00085.th.jpg][Resim: annyongsayonaraavi00129.th.jpg]
[Resim: annyongsayonaraavi00155.th.jpg]
Tesekkürler Damlacim, hani yavas gelecekti? Yavas çevirin bu yani. Atkilic
Hakkınızı helal edin. ~
(15-12-2010, Saat: 2:39)sunshine yazdı: Tesekkürler Damlacim, hani yavas gelecekti? Yavas çevirin bu yani. Atkilic

Öyle planladim ama meraktan yerimde duramadigim için hizli çevirdim. Biggrin
Birileri yavas çevirecegini söylüyordu ama isik hiziyla çevirdi nedense. :img-bee: :d

Ellerine saglik, nice belgesel çevirilerine... Biggrin
Tesekkürler, en kisa sürede izleyecegim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi