yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Sejong Enstitüsü 1. Kur Kayıtları (14 Mart - 8 Mayıs 2011)
Ankara Sejong Enstitüsü 1. Kur Kayıtları (14 Mart - 8 Mayıs 2011)

Ankara Sejong Enstitüsü'nde, en az 8 kursiyerin kayıt yaptırması halinde 1. kur (temel 1) sınıfı açılacak. Dersler, haftada iki gün (hafta içi 17.00 - 20.00 saatleri arasında) verilecek.

İlgilenen arkadaşlarımızın, önümüzdeki hafta içinde TÖMER'e giderek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Adres: Tunalı Hilmi Cad. No: 97 Kavaklıdere-Ankara

Telefon: + 90 312 468 70 63 / 426 20 47 – 129, 133

Sejong Hakdang

세종학당

[Resim: systemimg01.gif]
adminim iptal olmamis miydi :/ Neyse eger bastan basladiysa bir sekilde kayit yaptiricam ama söyle bir sorun var hafta sonlari iptal mi oldu?
18.00 de olma ihtimali yok mu ?
(05-03-2011, Saat: 20:40)McAhMeT yazdı: adminim iptal olmamis miydi :/ Neyse eger bastan basladiysa bir sekilde kayit yaptiricam ama söyle bir sorun var hafta sonlari iptal mi oldu?

Hafta sonunda yogunluk var, bu yüzden 1. kur için bu dönem sadece hafta içi grubu açilabiliyor.

Aslinda bu dönem 1. kur açilmayacakti ancak, üst gruplarda olusan bir bosluk nedeniyle, 1. kur sinifi açilmasina karar verildi.

Ön kayit sirasinda ücret ödenmiyor...
Ben aradim geçen hafta tömeri hayalimi yiktilar, mayista var 1. kur dediler. Yeni mi açilacakmis bu? Hemen ön kayit yaptiririmBiggrin
(05-03-2011, Saat: 21:31)bmvlbu yazdı: ben aradim geçen hafta tömeri hayalimi yiktilar mayista var 1. kur dediler. yeni mi açilacakmis bu? hemen ön kayit yaptiririmBiggrin

Evet yeni kur açilacak (en az 8 kisi kayit yaptirirsa)...Onay
18.00 ya da 18.30 da baslaya bileme imkani yok mu acaba ?kayit yaptirmayi aylardir çok istiyorum fakat saatleri hiç bir zaman bana uymuyor ben hiç Korece ögrenemeyecegim sanirim ?
Eger saatleri uygun olursa bende kayit yaptirabilirim. Smile
adminim peki hafta içi hangi günler eger Cuma ve Pazartesi günleri olmazsa %100 kayit yaptiricam
Lütfen Saatlerinin degisme ihtimali olup olup olmadigini arastira ya da biliyorsaniz söyler misin ? ben okulda 17.30 çikiyorum yetismem imkansiz. Lütfen yardimci olun aylardir saatleri bana uysun diye bekliyorum..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi