yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All In / 올인 / SBS / 2003
[Resim: 356vz.jpg]

[Resim: 367yr.jpg]

[Resim: 376vc.jpg]

[Resim: 382wm.jpg]

[Resim: 399tm.jpg]

[Resim: 402oh.jpg]
Resimler için çok tesekkürler Ebru abla. Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Ülkemizde Kore dizilerine hayran olmami saglayan ilk dizidir. Süper ötesi tek kelimeyle.
[Resim: Lord.gif]
Benim için All in Star'da onca bölüm bakip da sonunu kaçirdigim Kore dizisi. Biggrin Ilk baktigim Kore dizisi oldugundan ben de ayri bir yeri var. Resimler için tesekürler. Smile
Hapse atildiginda çok üzülmüstüm.Bütün belalar buldu bitanemi.Paylasim için tesekkürler...

Angel  Buralar hep dutluktu...
Paylasim için tesekkürler... Smile
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Paylasim için tesekkürler...
All In benim izledigim ilk Kore dizisiydi. Simdi resimlere bakarken fark ettim , bizim Song Yeon(Han Ji Min) All In'de Soo Yeon'un küçüklügünü canlandirmis. Bu diziyi sevmemin baska bir nedeni de müzikleri...
All In dizisi benim ilk izledigim ve çok etkilendigim Güney Kore dizisiydi ve birçok tanidik oyuncu var: Full House =Song Hye kyo
Saraydaki Mücevher=Han Ji Min
=Jo Kyung Hwan(bakan Oh Gyeom-ho)
Jumong=Hae Mo-su =Heo Jon-ho

Winter Sonata=Choi Ji Woo(Yoo-jin)
=Park Sol Mi (Che-lin) bu oyuncuyu Winter Sonata'da görünce nedense sasirmistim ama All In dizisinde oynadigini hatirliyordum, All In'de Song Hye Kyonun arkadasini oynuyordu. Bu oyunculari artik neredeyse yakindan taniyor gibiyiz.
Ben izlemedim bunu televizyonda, yayinlandigindan bile haberim yoktu. Merak ettim simdi...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi