11-03-2013, Saat: 19:19
Film çok güzeldi(sonu hariç) 
Song Joong Ki mükemmel bir oyuncu zaten
Park Bo-Young da gayet başarılıydı

Song Joong Ki mükemmel bir oyuncu zaten

Park Bo-Young da gayet başarılıydı

A Werewolf Boy / 늑대소년 (2012)
|
11-03-2013, Saat: 19:19
Film çok güzeldi(sonu hariç)
![]() Song Joong Ki mükemmel bir oyuncu zaten ![]() Park Bo-Young da gayet başarılıydı ![]()
13-03-2013, Saat: 20:13
Hala bu filmi izlemeyenler İstanbul Film Festivali kapsamında sinema ortamında bu filmi izleyebilecekler.
![]()
13-03-2013, Saat: 20:31
Açıkçası bu filmin adını ilk duyduğumda (ve tabi ki Jongki'nin yüzünü posterde gördüğümde) bu filme dair tüm beklentilerimi çöpe atıp Kore yapımı bir Alacakaranlık bekler olmuştum, ama bugün filmi oturup izleme fırsatı buldum ve ne kadar yanıldığımı anladım.
Müzikleri, prodüksiyon kalitesi, kıyafetler, setler, ışıklandırma, çekimler son derece sade ve başarılı. Oyunculuk da beklediğim (yada umduğum) kadar iyi olmasa da gayet hoştu. Arkadaşlarım gibi zırıl zırıl ağlatmadı beni, ama yine de filmin sonunda kalbimde bir sızı hissettirdi. Konu anlamında aman aman bir şey değil, Kyle XY'nin Güzel ile Çirkinle karıştırılıp harmanlanmış versiyonu gibi hatta biraz. Kız bahçesinde bir kurt keşfeder, kurt evlat edinilir, ailenin bir parçası olmaya başlar bla bla... Lakin karakterler o kadar sevilesi, diyaloglar o kadar sevimli ve ekip o kadar başarılı ki ister istemez sonuna kadar sıkılmadan izliyorsunuz. Klişe fakat sevimli bir aşk hikayesi var. Gerçekçi gelmese de heartstringlerinizi çekiştiriyor, bir şekilde sizi hem mutlu hem de mutsuz etmeyi beceriyor. Eğer şu dakikadan sonra olur da bir köpek yada kurt beslemeye karar verirsem bunun sebebi mutlaka Cheol Su olacak. ![]() Vakti olan herkese önerebileceğim bir film. ^^ [spoiler="Flawless Himchan is flawless"] [/spoiler]
![]()
16-03-2013, Saat: 16:34
(Son Düzenleme: 21-03-2013, Saat: 21:48, Düzenleyen: ö z g e ''''.)
Kurt adamlı, vampirli dizilerden, filmlerden hoşlanmasam da bu çok güzel bir filmdi. Başkalarına sıradan bir konu gibi gelebilir. Bu tarz bir film benim için ilk olduğundan çok hoşuma gitti.
![]() ![]() Açıkçası bir kurt adam bulmak istiyorum. .076.
18-03-2013, Saat: 4:18
Harika bir film. Herkese tavsiye ederim. Hala etkisindeyim.
![]()
23-03-2013, Saat: 20:51
hiç beklediğim gibi bitmedi diyerek klasik bir giriş yapmak istemezdim ama..şartlar
![]() ![]()
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!
23-03-2013, Saat: 23:36
Bence gayet güzel,keyifli ve etkileyiciydi.Sonu beni bitirdi
![]()
24-03-2013, Saat: 5:27
O kadar ağladım ki gecenin bu saatinde ağlamaktan gözümde yaş kalmadı diyebilirim. Kesinlikle muhteşemdi......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|