yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Love / 사랑 (2007)
Geçen gün izledim ve çok begendim.Bir adamin sevdigi kiz için neler yaptigini anlatan güzel bir ask ve ayni zamanda aksiyon filmi sonu çok acikli bitti.Sad
Tesekkürler.

Film arsivimde bu filmde var.Uzakdogu ile ilgili bütün güzel ve anlamli filmlerin hepsini almayi düsünüyorum insallah.
Az önce izledim bitti. Yedi bitirdi beni bu Kore Dramalari ne var bu kadar acikli yapacak bu filmleri Ofkeli bir kadin için deger miydi? Hafif Türk Filmi havasi vardi Boo çok karizmatikti,çok güzel agliyordu. Tavsiye konusuna gelince izlemek isteyen izlesin,ben karismam film sonunda içinizde olusacak boslugu göze alin yeter. Aglaelsalla
Film arsivimde bu film de var.Uzakdogu ile ilgili bütün güzel ve anlamli filmlerin hepsini almayi düsünüyorum insaallah.

Ben de izlemek istiyorum ama cd bulamiyorum.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

Kizin çok güzel bir durusu var fotografta. Ilgi çekici bir film tesekkürler.Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Çok güzel bir konusu var...Tesekkürler tanitim için Smile
Paylasim için tesekkürler, bu da indirip bakamadiklarimdan, ya aslinda bakicam da araya sigdiramiyorum. Bu sonralik film, ondan öyle laptopta kaliyorlar. Smile Filmi izlemek istememin nedenleri de basroldeki Ju Jin-mo Oppa. Smile
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Sahane bir filmdir kaçirmayin derim ;)

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Tanitim için tesekkür ederim...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi