yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Bittersweet Life / 달콤한 인생 (2005)
Paylaşım için teşekkürler. Smile Güzel bir filme benziyor, buldugum ilk firsatta izlemeyi düşünüyorum. Onay
Ödülde almış bir film eminimki oldukça güzeldir teşekkür ederiz. Onay
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Smile Emeginize sağlık.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Dün akşam saatlerinde tam da bizim bilgisayardan dizi izledigimiz sırada bilgisayarımız kapandı! Ablam annem ve ben üçümüz birbirimizin yüzüne bakıp "Aaaa en heycanlı yerinde gitti! Tüh tüh! Ne yapacagız şimdi biz! Kore dizisiz kaldık nasıl geçecek bu akşam saati?" diye söylene, söylene toplanıp, çaresiz Tv'nin başına gittik... Her neyse ablam zap yaparken, o da ne tanıdık bir yüz. Ve sonunda Lee Byung Hoon çıglıkları aile bireylerini sardı... Altın bulmuşçasına bu filmi izlemeye başladık. Bir yandan da kikir kikir güldük "Bir yandan alan öbür yandan veriyor" diye...Biggrin Filmi başından yakalamış olsaydık belki daha manalı olurdu ama film IRIS dizisinin bir benzeri gibiydi. Baek San vardı yine, ve kötü adamdı. (Hiç şaşırmadım) Biggrin neyse Byung'un gençligi Abaza ve dövüş sahnelerindeki başarısı Abaza filmi yine götürdü... Sonuna dek seyrettim Biggrin kanalı Cine5'ti. Şu aralar iyi takip etmek lazım Uzak doğu filmlerini sık verir oldu. Biggrin
Süper bir film. Bayıldım ben böyle bir film görmedim tek kelimeyle muhteşemdi. Ellerinize sağlık tanıtım, müzikler ve fotograflar için teşekkürler. Onay
Bu film bu akşam yine Cine5'teydi sanırım. Ama yine izleyemedim. Sarhos
Evet akşam Cine5'te oynuyordu ama Kore filmi oldugunu bilmiyordum tamda bakamamıştım zaten. Biggrin Bilsem izlerdim güzele benziyordu. :atkilinc:
Bu filmi izlemeyi düşünüyordum çoktan beri Cine5'te gerünce çok sevindim. Film bekledigimden iyiydi açıkçası Biggrin
Lee Byung çok gençti gerçekten. Smile Adam çok güzel rol yapıyor. Bir kez daha hayran kaldım. Hele patronu ilk Shin Min Ah'tan bahsederken çayı içip içememesi çok hoştu Kralgul Zaten film genel olarak biraz durgun olmasına ragmen insanların haraketleri çok dogaldı. İzlettirdi kendini bir ara aman Lee Byung Hun'u dövmelerini seyredemem dedim çıktım odadan ama Durtuk dayanamadım seyrettim yine de. Biggrin
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
~Coffee Prince Fan Club~
Hem replikleriyle, hem sahneleriyle, hemde doyum olmaz müzikleriyle gerçekten tam bir aksiyon filmiydi... Kana susamış bir mafyanın hikayesi.

[Resim: tumblr_n2xc4tWMgR1qzulz2o5_250.gif]
THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT,
AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED.
- Panic! At the Disco

[Resim: photo3142vb2.jpg]

[Resim: tumblr_n2xc4tWMgR1qzulz2o5_250.gif]
THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT,
AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED.
- Panic! At the Disco

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi