yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
|♥| Choi Jong Hoon's Birthday Celebration Messages |♥|
SEXYHUNNIEDAY
[Resim: 2eFIt.gif]

O FT Island'in sexy gitaristi Choi Jong Hoon!
07/03/90

Bugün onun dogum günü~
Haydi onun dogum gününü kutlayalim (:

[Resim: BgPgM.gif]

[Resim: YtqhP.gif]
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
[Resim: jadeeejhhhhhhh.gif]

Bugünü digerlerinden ayiran özel bir sey var. Çünkü onun dogum günü~
Bugün benim için her seyden önemli çünkü hayatima anlam katan, benim için çok degerli olan, hayatimi ona adadigim ve hayatimdaki rolü çok büyük olan kisinin dogum günü. Her sey senin adinla aniliyo benim dünyamda.
Çok sevip ama göremedigim en güzel ve en özel insan o. Yaninda olamasamda, göremesemde, dokunamasamda, yinede seni ölesiye seviyorum, canim kadar degerli.
Aslinda ailemin Jonghun'a tesekkür etmesi gerek. Çalisiyorsam Jonghun için. Eger o olmasaydi hayallerimi gerçeklestirmem için istegim olmayacakti, bu kadar çabalamayacaktim. Onu görme umuduyla derslerime sikica tutunuyorum, basarili olmak için elimden geleni yapiyorum.
O sadece gitar çalmiyor, konser vermiyor veya sarki söylemiyor. O bilmesede onun benim hayatimdaki yeri çok büyük.

[Resim: jadejh1m.png]

Gelelim bu özel insani dünyaya getiren güzel insana~*
Aslinda fazla bir sey söylemeye gerek yok. Minnettarim böyle birini dünyaya getirdigi için.
Oglu benim için çok özel~ Kore'ye gittigimde bunu bu kadinin yüzüne karsi söyleyecegim. Biggrin

*

Kalbin hangi güzel sey için çarpiyorsa her dogan günes sana onu getirsin.
Her zaman mutlu ol, yüzün hep gülsün. Gülücükler hiç eksik olmasin.
Yasin kaç olursa olsun her seyin en güzeli seninle olsun.
Dogum günün kutlu olsun.

"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Dogum günün kutlu olsun kalbimi pir pIr ettiren yakisikli çocuk sen dogmasan biz ne yapardik?
Bugün Jonghun'un dogum günü oldugu için gerçekten özel bir gün. FT Island'in yakisikli, yetenekli ve seksi lideri o. Eger Jonghun olmasaydi bu kadar sifati bir arada bulunduran bir lider taniyamazdim. Fazla uzatmayacagim çünkü Jonghun diyince aklima sadece Yesim geliyor pek bir sey yazamiyorum. Biggrin
Iyiki dogmus ve Ft Island'in biricik lideri olmus! Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi