yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
★ Witch Yoo Hee Fan Club / Witch Yoo Hee Sevenler Kulübü ★
Birbirlerine cok yakisiyorlar, gerçektende güzel bir çift olabililirlerdi Onay Resimler için tesekkürler...
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Bence o kadarda yakismiyorlar :-/
Bir Kim Jeong Hoon hayrani oldugum için söylemiyorum.. Sizde hayranisiniz zaten.. Bence gerçekten yakismiyorlar Biggrin Bu kiz öbürüne daha çok yakisiyo.. Ama su Yari Koreli yari Amerika'li olan... Çok seker :P
Seçil Karatoprak
(16-06-2009, Saat: 5:26)4_melek yazdı: Bence o kadarda yakismiyorlar :-/
Bir Kim Jeong Hoon hayrani oldugum için söylemiyorum.. Sizde hayranisiniz zaten.. Bence gerçekten yakismiyorlar Biggrin Bu kiz öbürüne daha çok yakisiyo.. Ama su Yari Koreli yari Amerika'li olan... Çok seker :P

Kim Jeong Hoon´la birbirlerine yakisiyorlardi, ama Secilin dedigi gibi Jae Hee ile sanki birbirleri icin yaratilmis gibilerdiBiggrin ayrica canim haklisin yari koreli cok hos bir beyefendi cokta güzel rol yapiyor, ve harika korece konusuyor ;)

Twitter
Evet çok hos Biggrin Sekerlik Abidesi Allahrazi
Seçil Karatoprak
Aranizda Han Ga In'e hasta bir ben mi varim? Biggrin

(16-06-2009, Saat: 17:22)PebbLes yazdı: Aranizda Han Ga In'e hasta bir ben mi varim? Biggrin

Yalniz degilsinOnay Han Ga In benim en begendigim bayan Oyuncu, bende seviyorum ;)

Twitter
A Sassy Girl'de ki Mong Ryong .Dizi hakkinda bilgi veriri misiniz?
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
(16-06-2009, Saat: 18:22)bof_beste yazdı: A Sassy Girl deki Mong Ryong .....Dizi hakkinda bilgi verir misiniz??

Ayrintili bilgi Smile

http://www.korea-fans.com/forum/showthre...ch+Yoo+Hee
Tesekkürler bu diziyi tavsiye eder misiniz?
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
(16-06-2009, Saat: 18:27)bof_beste yazdı: Tesekkürler bu diziyi tavsiye eder misiniz?

Kesinlikle tavsiye ediyorum, dizinin icinde ne isterseniz var, hem ask hem komedi.Kesinlikle izlemelisiniz. Onay

Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi