yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9 End 2 Outs / 9회말 2아웃 (2007)
Dizinin müzikleri...

01 ) 9회말2아웃 (Title Theme)
02 ) Fly Again Fly Again - 별(Star)
03 ) 사랑당기기 사랑당기기 - 모세(Mose)
04 ) Because of U
05 ) 보이나요-Jiho(can u see it)
06 ) Stay - 정재욱
07 ) 서른살 이야기 1 - 허무함 (탱고)(tango)
08 ) Summer Love Summer Love
09 ) 도루
10 ) 정말 사랑이라면.. (if really love)
11 ) 서른살 이야기 2 - 외로움 (Whistle)
12 ) 우정&사랑 (friendship&love)
13 ) 그대의 향기
14 ) 번트
15 ) 서른살 이야기 3 - 기다림 (Bossanova)
16 ) 하얀 기억
17 ) 제주도의 추억
18 ) 180일간의 여행

01-18

http://www.4shared.com/file/3gkGE63H/OST...2_Out.html
Hakkınızı helal edin. ~
jiwjiw yazdı:Canim çok sagol ya süper bir seye benziyor.
Izlemek istiyorum...

Evet güzel bir dizi gibi. Smile Ne de olsa So Ae'miz var basrolde.

[Resim: 20070725btsleejungjinindf8.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Resimler çok güzelmis. Biggrin Tesekkürler.
Lütfen ekleme yaparken daha önceki sayfalari kontrol ediniz ve ayni resimleri eklemeyiniz...Ayrica sayfa düzeni açisindan büyük boyutta ve konu disinda resimler eklememeniz önemle rica olunur.Aksi takdirde silinecektir....Saygilar..Kitaro....
Hakkınızı helal edin. ~
Ya bu dizi çok güzelmis.Smile Soo-ae yine çok tatli... Resimler ve topic için tesekkürler...Smile
Güzel bir diziye benziyor.
Diziyi tekrar altyazili olarak izlemeye basladim.Harika bir dizi ama mutlaka izlenmeli.Soo-ae'nin sesi denizler imparatorluguna göre daha ince geldi burda bana.Biggrin

Su an 3.bölümdeyim.Soo-ae sevgilisiyle arasinda yas farki oldugundan ayrilmak zorunda kaldi. Baska bir aska yelken açiyor ama.
Vip-Jvc yazdı:Diziyi tekrar altyazili olarak izlemeye basladim.Harika bir dizi ama mutlaka izlenmeli.Soo-ae'nin sesi denizler imparatorluguna göre.Su an 3.bölümdeyim.Soo-ae sevgilisiyle arasinda yas farki oldugundan ayrilmak zorunda kaldi.Baska bir aska yelken açiyor ama...

Esra sen indirme linklerini nereden buldun, ben online izliyorum?
lisador yazdı:
Vip-Jvc yazdı:Diziyi tekrar altyazili olarak izlemeye basladim.Harika bir dizi ama mutlaka izlenmeli.Soo-ae'nin sesi denizler imparatorlugunu göre daha ince geldi burda bana.Biggrin

Su an 3.bölümdeyim.Soo-ae sevgilisiyle arasinda yas farki oldugundan ayrilmak zorunda kaldi.Baska bir aska yelken açiyor ama...

Esra sen indirme linklerini nereden buldun, ben online izliyorum?

Ben daha önceden indirmistim.Online izleme imkanim da var ama indirdigim için öyle izleyeyim dedim.Smile Yaza dogru geri kalan dramalari online izleyecegim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi