yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
≈♥≈Kim Jeong Hoon Fan Club / Kim Jeong Hoon Sevenler Kulübü≈♥≈ 237 Üye
öyle mii Smile.. begenmene sevindim.. umarim digerleri de begenirler.. umarim birileri bu resimleri ana sayfaya tasirlar Smile çünkü benim böyle bi yetkim yok Sad
Seçil Karatoprak
siz ne dediginizin farkinda misiniz sonucta chae yengesi onun ama siz neredeyse yula madalya takacaksiniz arkadaslar biraz konu uzerinde dusunseniz savundugunuz seyin ne kadar sacma oldugunu anlarsiniz hem chae ona shin kendisinin olmayan seye goz dikmez demedi mi veya ben shini seviyorum demedimi yulun yaptigi kendine shine ve chaeye eziyet baska bir sey degil
ya süper biri BiggrinBiggrinBiggrin
ya çok saol sin taraftarlari bölümünü görünce sinir krizi geçircek gibi oldum bak yul taraftarlarida varmi diye varmis çok saol ya Smile Smile Smile Smile
Love......Love...........Love................
Merhaba arkadaslar,ben de sizin gibi Asyalilar'i seviyorum,gerçi genelleme oldu bu Kore Fan Klübü ama ben hepsini seviyorum,bu siteye de bu dizi sayesinde üye oldum,o kadar güzel ki..Ben en bastan beri Yul taraftariyim,bir ara Shin'e isindim(2 gün sürdü) sonra dogru yolu buldum Smile Yul yengesine asilmiyor, onu cesaretlendiren sey Çeyang'in kendisiyle sözlü olmasi..
...................................................
Ben de üye olabilir miyim?Imzayi ayarladim
Canim lafini düzeltiyorum ne yazikki o söz söyle olucakti.. "sözlü olmasiydi.." ve dogru söylemissin YUL Chae yung'a asilmiyor.. sadece içindekileri disari vuruyor.. Siz kendinizi onun yerine koyar misiniz bir!!! Önce onunla siz evlenecektiniz ama babaniz öldügü için onunla kuzniniz evleniyor.. bu sizi çok üzüyor ve üzüldükçe sevgniz daha çok artiyor.. onu sevdigini bildiginiz haldecaniniz daha çok yaniyor.. bu çok kötü bisey ama sizin kalbinizden sevdiginiz kisiyi atmaniz o kadar kolay olmuyor iste.. Ondan vaz geçmeye çalissa bile onu her yerde görüyor sonuçta.. ayni siniftalar ayni okul ayni saray içindeler.. sürekl karsilasiyorlar.. konusmadan mi geçsinler gitsinler.. bu daha kötü olurdu.. o onun yaninda bulunmaktan çok hoslaniyor.. her ne kadar onunla evlenmesi imkansiz gibi görünse bile onunla arkadas kalmak bile daha iyidir..
Seçil Karatoprak
Ben de Yul diyenlerdenimBiggrin Lütfen adimi listeye alinizBiggrin
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Blush 
yul çok yakisikli ya

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ekledim meltem

hain meltem diablo Biggrin
CarpathiA yazdı:ekledim meltem

hain meltem diablo Biggrin

Aaa olur mu öyle seyBiggrin Bu arada tesekkür ederim Burakcim.. Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi