yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
71: Into the Fire (2010) Türkçe Altyazisi [TAMAMLANDI]
Süper...Gitar
Tesekkürler Tugba abla.
BIGBANG'imizin karizmatik rapçisi bakalim oyunculukta ne kadar iyi? Kralgul
En kisa zamande izlemeyi planliyorum. Smile
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Kesin izlemeliyim. Onay
Filmin videosunu bugün indirebildim. Ama malesef izleyemedim. Çünkü indirdigim video ile altyazinin senkronu tutmuyor. Sad Sorun hangisinden kaynakli onu da anlayamadim.. Bu aksam izleyecegim diye dört gözle günü bitirip eve gelmistim ama hayal kirikligina ugradim. Aglaelsalla Sanirim baska bir video indirmem gerekecek..
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(07-12-2010, Saat: 22:16)rmmbr yazdı: Filmin videosunu bugün indirebildim. Ama malesef izleyemedim. Çünkü indirdigim video ile altyazinin senkronu tutmuyor. Sad Sorun hangisinden kaynakli onu da anlayamadim.. Bu aksam izleyecegim diye dört gözle günü bitirip eve gelmistim ama hayal kirikligina ugradim. Aglaelsalla Sanirim baska bir video indirmem gerekecek..

Videonun release'si (formati) neydi? Ayarlama yapabilirim. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
(08-12-2010, Saat: 13:11)sunshine yazdı: Videonun release'si (formati) neydi? Ayarlama yapabilirim. Onay

DVDRip. Smile
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Çeviri ekibi harikasiniz. Smile Uzun zamandir türkçe çevirisini bekliyorum bu filmin...)
Büyük bir zevkle izleyecegim. Biggrin

You Came From Stars ~~
Tesekkürler, en kisa sürede izleyecegim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi