yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49 Gün (2011) Türkçe Altyazısı [TAMAMLANDI]
(03-06-2011, Saat: 13:00)wiseacre_daisy yazdı: Ellerine saglik Damlam. Opucuk Birileri sana yavas mi diyordu. Dodgy

Evet hala diyenler var çok yavas oldugumu iddia edip bana özel mesaj yazanlar evde sikintidan patladim, altyaziyi biran evvel bitir deyip caninin sikintisinin benim altyazi çevirmeme durumumla dogru orantida oldugunu düsünenler çookk... Tabii benim de cevabim var onlara buradan yazayim hemen...

"Benim yerime ise gidip dag tas turist dolastiran sonra aksam eve geldiginde zaten cani çikan benim gece uyumadan çeviri yapmasi oldukça zor. Ha patron yerne biz sana maas baglariz diyen babayigit varsa simdiden maasimin iki katini isterim ona göre..."

Cool
Emekleriniz için çok tesekkürler. ^^

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

[Resim: 16498326.jpg]

49 Days 18. Bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.
Çeviri: Setsuna

[Resim: ama49dayse18xvidhanrela.jpg]
[Resim: ama49dayse18xvidhanrela.jpg]

Tesekkürler ... Smile Süpersin ...
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Ellerine saglik abla, sirada ki dizim bu olucak insAllah.
Umarim Mutlu son biter!
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Çok tesekkür ederim "Setsuna".
Hemen indirdim altyaziyi.Görünce nasil mutlu oldum anlatamam.Biggrin
Ellerin dert görmesin insallah.Masallah biz izleyelim diye elinden gelen hizla çevirmeye çalisiyorsun.Senin hakkini nasil öderiz bilmiyorum.Opucuk
Allah ne muradin varsa versin insallah.Heart
(05-06-2011, Saat: 18:27)Setsuna yazdı: Evet hala diyenler var çok yavas oldugumu iddia edip bana özel mesaj yazanlar evde sikintidan patladim, altyaziyi biran evvel bitir deyip caninin sikintisinin benim altyazi çevirmeme durumumla dogru orantida oldugunu düsünenler çookk... Tabii benim de cevabim var onlara buradan yazayim hemen...

"Benim yerime ise gidip dag tas turist dolastiran sonra aksam eve geldiginde zaten cani çikan benim gece uyumadan çeviri yapmasi oldukça zor. Ha patron yerne biz sana maas baglariz diyen babayigit varsa simdiden maasimin iki katini isterim ona göre..."

Cool

Süpersin Damla'm. hysterical Kuzenim düsünüyor ama bunu. Su çeviri yapanlara maas baglayalim yazik günah, hem okuyup hem iste çalisip hemde çeviri yapiyorlar diye çok üzülüyor size. Smile Ayrica sagliginiza duaci. Biggrin

Ellerine saglik canim. Opucuk Sen takilma insanlara. Harikasin. Alkis

18. bölüm gelmis. Ben daha izlemedim ötekileriBiggrin Ne bu hiz DamlaOpucuk
Çok hizlisin, süpersin. Baska ne diyeyim? Biggrin
Tesekkür ederiz. Opucuk

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Kaldi simdi son iki bölüm... Gerçi ben hala gerideyim ama olsun. Ellerine saglik kahraman çevirmenimiz. Seni çok sever öpücük yollarim. Hemde çiçeklisinden. Biggrin Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi