yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
Hay masallah, ben daha 5. bölümü vermedim. Sizler 7. bölümü izlemissiniz bile... Nasil izliyorsunuz yahu? Biggrin
Ilerideki bölümlerle alakali spoiler içerikli her mesaji silmek lazim aslinda...
Evet ya, nereden izliyorsunuz? Ben daha 3. bölümdeyim ve Ruh Bekçisi, Yi Kyung'un sevgilisi miymis??
(08-04-2011, Saat: 20:53)Setsuna yazdı: Hay masallah, ben daha 5. bölümü vermedim. Sizler 7. bölümü izlemissiniz bile... Nasil izliyorsunuz yahu? Biggrin

Bölümleri indirip izliyorum ben. En son 8. bölüm yayinlandi, onu da indirip bir göz attim. Biggrin Sizin çevirileriniz gelince de tamamini izliyorum. Biggrin

Kirmizi pardesu mu? Abaza Karizma Ruh Bekçisine kirmizilar da çok yakisti hani. Abaza

Muhtesem bölümlerdi yine. Bu dizinin sonunu gerçekten çok merak ediyorum. Isler karisacaga benziyor.
Fan kulübüne de yazdim. Dizinin su an reyting durumunu çok merak ediyorum. Çünkü dizinin bölüm sayisi belli degil ve reytingler fazlaysa diziyi uzatabilirler. Abaza En azindan öyle umuyorum. Allahrazi Bu konuda bilgisi olan arkadaslar lütfen reyting durumuyla ilgili bilgilendirir misiniz? Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Yi Kyung ruh bekçisi için fazla yasli duruyor umarim sonu onunla olmaz pitircikla süperler bence. :cray:
(08-04-2011, Saat: 23:24)butterfly7 yazdı:
(08-04-2011, Saat: 20:53)Setsuna yazdı: Hay masallah, ben daha 5. bölümü vermedim. Sizler 7. bölümü izlemissiniz bile... Nasil izliyorsunuz yahu? Biggrin

Bölümleri indirip izliyorum ben. En son 8. bölüm yayinlandi, onu da indirip bir göz attim. Biggrin Sizin çevirileriniz gelince de tamamini izliyorum. Biggrin

Çift dikis oluyor yani... Iyi bakalim. Biggrin

Bu arada konuyu takip ediyorum haberiniz olsun spoiler kullanmayanin mesaji silinir benden demesi...
Konu ilginç ve Jung Il Woo'da var daha ne olsun.Tanitim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi