yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
45. Baeksang Ödülleri 27 Subat 2009 Sahiplerini Buldu
Yoon Eun Hye gecenin rüküsü olmayi nasil becerdi acaba...Eli sürekli gögsündeki o aptal durumu kapatmakla mesgul ama lee min ho nun yanindaki kiza bayildim elbise çok güzeldi bir de kurdelali kizin elbisesi çok güzeldi...Aslinda My Girldeki kötü tenisçi kiz da güzel olmustu...ama gene de cha-yang igrenç olmus..Sarisin manken benzetmesine katiliyorum, internetteki videolari da ço kavam..Halbu ki düslerimin prensinde ne çok severdimSad
[Resim: kimminsun-090227.jpg]

[Resim: kimminsun-090227-20-281-29.jpg]

[Resim: kimminsun-090227-20-283-29.jpg]

[Resim: kimminsun-090227-20-282-29.jpg]

KIM MIN SUN
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

(03-03-2009, Saat: 14:35)LostinTV yazdı: [Resim: kimminsun-090227.jpg]

KIM MIN SUN

Bence engüzel kiyafet bu.

Lütfen biri sorumu cevaplayabilir mi?
Lee young ae yang mi kyeong ve gyeon mi ri yoklar mi ?
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
(03-03-2009, Saat: 11:21)LostinTV yazdı:
(02-03-2009, Saat: 12:49)angelus2097 yazdı: Lee min hoo nun yanindaki su iki ödül alan kiz kim bilen var mi?

adi YOON AH, "you are my destiny" de oynuyormus galiba..

tesekkürler Dila

Çok doluyum o yüzden biraz uzun yazarsam kusura bakmayin Sad
Dün So Ji sub videolarini açmaya çalistim videolar çok zor açildi internetmi yavasti yoksa sitemi bilmiyorum yaklasik iki saat bir videonun dolmasini bekledim bu arada alternatif linkler aradim ama youtube bile yoktu arastirirken bir kore sitesinin ödüller verilmeden önce genel anket düzenledigini gördüm aradaki fark sasilacak derecedeydi Kang Ji-Hwan 44. oy alirken So ji Sub 2.5 civarlarinda oy almisti bu koreliler mi oyuncudan anlamiyor yoksa Kang Ji-Hwan gerçekten korede çok mu seviliyor bir anlam veremedim oysaki filmi film yapan so Ji Sub du bence . neyse azmedip sabrettim sonunda videonun yüklemesini tamamlamasina az bir sey kala izledim ilk Kang Ji-Hwan nin ismi söylendi
daha sonra So ji Sub okundu.Kang Ji-Hwan hizlica ödülünü almaya giderken So Ji Sub biraz agir davrandi yaklasik aralarinda 2 metre falan vardi ödülü veren kisi Kang Ji-Hwan i kapida karsilayan onursal bir misafir geliyormus gibi karsiladi So ji sub u ise karsilamayi birak ödülünü verirken elini sikmaya bile tenezzül etmedi sanki so Ji sub a bu ödül gönlü kalmasin diye veriliyor gibi bir hava vardi ilk konusmayi Kang Ji-Hwan yapti onu dinlemedim bile Smile sira so ji Sub konusmasini yaparken burada olmayi özlemisim tesekkürler gibi konusmaya devam ederken sesi hem heyecanli hemde oldukça durgun geliyordu birden video kesilmez mi o anki sinir krizimi tahmin edersiniz artik So Ji Sub kirmizi halida yürürken sanki hayranlarina da bir küskünlügü varmis gibi hissettim Ben kuruntu mu yapiyorum yoksa so ji sub un gerçekten gönlü mü kirik su anda ona bu halini sormayi okadar isterdim ki umarim videolarin tamamini izledikten sonra bu düsüncem degisir ama ödülü veren kisinin davranisi gerçekten saygisizcaydi Sad Dilacim tekrar tesekkürler hiç degilse öyle böyle izlemis oldum videoyu
(03-03-2009, Saat: 14:52)Yang mi kyeong yazdı:
(03-03-2009, Saat: 14:35)LostinTV yazdı: [Resim: kimminsun-090227.jpg]

KIM MIN SUN

Bence engüzel kiyafet bu.

Lütfen biri sorumu cevaplayabilir mi?
Lee young ae yang mi kyeong ve gyeon mi ri yoklar mi ?

evet sana katiliyorum, özellikle arayip buldum Kim Min Sun'u ve beni hayal kirikligina ugratmadi.

(03-03-2009, Saat: 17:30)angelus2097 yazdı:
(03-03-2009, Saat: 11:21)LostinTV yazdı:
(02-03-2009, Saat: 12:49)angelus2097 yazdı: Lee min hoo nun yanindaki su iki ödül alan kiz kim bilen var mi?

adi YOON AH, "you are my destiny" de oynuyormus galiba..

tesekkürler Dila

Çok doluyum o yüzden biraz uzun yazarsam kusura bakmayin Sad
Dün So Ji sub videolarini açmaya çalistim videolar çok zor açildi internetmi yavasti yoksa sitemi bilmiyorum yaklasik iki saat bir videonun dolmasini bekledim bu arada alternatif linkler aradim ama youtube bile yoktu arastirirken bir kore sitesinin ödüller verilmeden önce genel anket düzenledigini gördüm aradaki fark sasilacak derecedeydi Kang Ji-Hwan 44. oy alirken So ji Sub 2.5 civarlarinda oy almisti bu koreliler mi oyuncudan anlamiyor yoksa Kang Ji-Hwan gerçekten korede çok mu seviliyor bir anlam veremedim oysaki filmi film yapan so Ji Sub du bence . neyse azmedip sabrettim sonunda videonun yüklemesini tamamlamasina az bir sey kala izledim ilk Kang Ji-Hwan nin ismi söylendi
daha sonra So ji Sub okundu.Kang Ji-Hwan hizlica ödülünü almaya giderken So Ji Sub biraz agir davrandi yaklasik aralarinda 2 metre falan vardi ödülü veren kisi Kang Ji-Hwan i kapida karsilayan onursal bir misafir geliyormus gibi karsiladi So ji sub u ise karsilamayi birak ödülünü verirken elini sikmaya bile tenezzül etmedi sanki so Ji sub a bu ödül gönlü kalmasin diye veriliyor gibi bir hava vardi ilk konusmayi Kang Ji-Hwan yapti onu dinlemedim bile Smile sira so ji Sub konusmasini yaparken burada olmayi özlemisim tesekkürler gibi konusmaya devam ederken sesi hem heyecanli hemde oldukça durgun geliyordu birden video kesilmez mi o anki sinir krizimi tahmin edersiniz artik So Ji Sub kirmizi halida yürürken sanki hayranlarina da bir küskünlügü varmis gibi hissettim Ben kuruntu mu yapiyorum yoksa so ji sub un gerçekten gönlü mü kirik su anda ona bu halini sormayi okadar isterdim ki umarim videolarin tamamini izledikten sonra bu düsüncem degisir ama ödülü veren kisinin davranisi gerçekten saygisizcaydi Sad Dilacim tekrar tesekkürler hiç degilse öyle böyle izlemis oldum videoyu

angelus, o linklere girdiginde görmüssündür sagda baska videolar da var, onlara da bak, ben henüz bakamadim, ama dedigin gibi so ji sub' da öyle bir hava var nedense.

paylasim için tesekkürler.günlerdir bu videolari aradigim halde bulamamistim.han ji min ve lee seo jin in orada olmamasina üzüldüm.onlarida görmeyi ümid ediyordum.
sagol konu için ..ellerine saglik ve emegine..Smile

..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~

Smiletesekkürler
VIDEOLARINI EKLERMISINIZ??

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi